Genç Memur-Sen’e yeni başkan

Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevine İlhan Ünal getirildi.

08 Mart 2021 Pazartesi 17:52
Genç Memur-Sen’e yeni başkan

Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevine İlhan Ünal getirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Genç Memur-Sen'de bayrak değişimi yapıldı. 2018 yılından bu yana il başkanlığı görevini yürüten Fatih Okumuş, görevi daha önce Başkanvekili olarak görev yapan İlhan Ünal'a devretti. Memur-Sen İl Başkanı Tekin Çınar ve yeni Genç Memur-Sen İl Başkanı İlhan Ünal, hizmetlerinden dolayı eski başkan Fatih Okumuş’a teşekkür plaketi verdi. Devir teslim töreninde konuşan Genç Memur-Sen İl Başkanı İlhan Ünal, “Bu bir bayrak yarışı ve hizmet sevdasıdır. Hedefimiz almış olduğumuz bu bayrağı daha yukarılara taşımaktır” dedi.

İLHAN ÜNAL

Çorum’un İskilip İlçesinde doğan İlhan Ünal, ilk ve orta öğretimini Çorum’da, lise eğitimini Samsun'da tamamladıktan sonra 2013 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Çorum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Ünal; Sosyal Hizmet Uzmanlığı, Kuruluş Müdür Yardımcılığı, Kuruluş Müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü olarak  görev yapıyor. Yüksek lisans eğitimine devam eden İlhan Ünal, evli ve 2 çocuk babası.

Son Güncelleme: 08.03.2021 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2021-03-08 18:07:05

Yetkili ama; Etkili olmayan bi sendika!

Avatar
Bay bilen.! 2021-03-09 13:18:33

Bu arkadaşlar değilmiydi? gecen ay seyyanen zam isteyen memuru masada yüz üstü bırakan !
Temsil ettikleri kesimin sorunlarını bi tarafa bırakıp Masa kapma yarışına girmişler.

Avatar
realist 2021-03-08 20:31:42

MaşşAllah arkadaşın bulunmadığı kariyer basamağı kalmamış genç yaşına rağmen. Artık nasıl bir torpili varsa tahmin edin. Bundan sonraki adımı ya belediye başkanı, ya vali ya da milletvekili olur herhalde.

Avatar
Liyakat Lİ Mİ BU ŞİMDİ YOKSA TORPİLLİ Mİ? 2021-03-08 22:01:16

Doğum tarihini neden vermemiş. Çünkü bence, aday memurluğu bitince hop müdür yrd, Hop kuruluş müdürü, HOp şube müdürü. Acaba o kurumda 30 yıl ve üzeri çalışıpta kuruluş md. yrd bile olamamış kaç tane lisans mezunu var??? MİLLET OLARAK BOŞUNA liyakatli yönetici İSTEMİYORUZ. Sendika dedikleri torpilin kılıfı olmuş. Lütfen bu TORPİLLİLERİN SONU GELSİN. Görevlendirme vs. yaparak kurumların çalışma barışını bozdular.

Avatar
:) 2021-03-08 22:34:19

Genç, Orta, yaşlı... MaşşAllah her kademede memur-sen yöneticisi var. Pasta ne kadar büyükse hepsi nemalanıyorlar. Eğer hükümet Bi değişsin, bunların hiçbiri kalmaz

Avatar
Cahil habercim 19 sitesine 2021-03-08 23:44:19

Habetcim 19 sitesinin editorlugunu yani burda yazilan yazilari kafasina gore degistirip, isine gelmedigini silen, sacma sapan yerlere noktalama isareti koyan, akli sira kelimelerini yazilislarini degistiren cahil arkadas sözüm sana. Özellikle yazdiklarima bakiyorum paso degistiriyosun. Bak cahil kardeşim; "maaşAllah" kelimesindeki Allah'in a'si buyuk yazilmaz. Yani kelimenin ortasinda buyuk harf olmaz, cahil cühela bunu öğren..

Avatar
Soru 2021-03-09 14:00:22

Bu adam kaç yaşında