İskilip Tarım'a yeni atama

Çorum’un İskilip İlçesi Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Ziraat Mühendisi Murat Kararslan atandı

03 Ekim 2022 Pazartesi 19:22
İskilip Tarım'a yeni atama

Çorum’un İskilip İlçesi Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Ziraat Mühendisi Murat Karaslan atandı.

Edindiğimiz bilgilere göre; İskilip Tarım İlçe Müdürü Mustafa Serdar Çorumlu’nun görevden alınmasının ardından yeni atama yapıldı.

İl Tarım ve Orman İl Müdürlügü’nde Zirata Mühendisi olarak görev yapan Murat Karaslan İskilip İlçe Tarım İl Müdürü olarak atandı. Eski müdür Mustafa Serdar Çorumlu ise ilçe tarım müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görevlendirildi.

Hatırlanacağı üzere İskilip eski Tarım Müdürü Mustafa Serdar Çorumlu’nun görevden alınmasına başta çiftçi kuruluşları olmak çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tepki göstermiş, yeniden görevine iade edilmesi talebinde bulunmuştu.

MURAT KARASLAN

Çorum İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde 3 yıldır ziraat mühendisi olarak görev yapan Murat Karaslan, daha önce Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde mühendis ve şube müdür vekili olarak görev yaptı. 1977 İskilip doğumlu olan Karaslan, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu.

Son Güncelleme: 04.10.2022 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-10-04 00:57:58

Tosya Iskilip yolu öe halk yardımları ile temel ve çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye decir edilip sonra Çürük olduğuna ilişkin rapor üzerine bekleyen bina NE OLUCAK