İskilip’e müfettiş geldi

Çorum'un İskilip Belediyesi’ne inceleme yapmak üzere mülkiye müfettişi görevlendirildiği bildirildi.

11 Mart 2021 Perşembe 00:04
İskilip’e müfettiş geldi

Çorum'un İskilip İlçe Belediyesi’ne inceleme yapmak üzere müfettiş gönderildiği bildirildi.

İskilipliyiz.com’un haberine göre, İskilip Belediye Meclisi’nde bazı MHP ve AK Partili üyeler, belediyenin bazı birimlerinde usulsüzlük iddiasıyla inceleme yapılması talebinde bulundu.

Gelişmeler üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından söz konusu iddiaların araştırılması için Mülkiye Müfettişi gönderildi.

Müfettişlerin yapacağı incelemelerinden ardından İskilip Belediyesi yetkilileri hakkındaki iddialarla ilgili soruşturma açılıp açılmayacağı netleşecek.

Bu arada İskilip MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı ve parti yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ali Sülük´ü makamında ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Halkımızın takdiri ile göreve gelmiş, bu zamana kadar hizmet etmek ve halkının güvenini boşa çıkarmamak için çaba sarf eden Sayın Belediye Başkanımıza, çalışmalarında başarılı işlere imza atacağına inanıyor ve güveniyoruz. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Yönetimi olarak her zaman Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’in arkasında bir kale gibi sapasağlam durmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu Ülkenin kalesidir” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 11.03.2021 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165