Kenan Yaşar’dan tepki

Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, meslektaşı ve mevkidaşı Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın paylaşımına tepki gösterdi.

15 Şubat 2021 Pazartesi 15:43
Kenan Yaşar’dan tepki

Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, meslektaşı ve mevkidaşı Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatı üzerine sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı paylaşımda, ‘Kadir Topbaş’ın ardından Melih Gökçek’i bekliyoruz! ifadelerine yer verdi.

Paylaşıma tepki gösteren Çorum Barosu Başkanı Av Kenan Yaşar ise, “Hadsiz, hukuksuz ve Ahlaktan yoksun bir paylaşım. Polat Bey böyle bir paylaşımı siz kendinize yakıştırsanız da bir hukukçuya BİR BARO BAŞKANINA yakışmıyor. Şiddetle kınıyorum.” şeklindeki karşılık verdi.

Son Güncelleme: 15.02.2021 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-02-15 20:19:16

Bu kadar bozuk bir zihniyet, terbiyesizce bir paylaşım yapmış adam. Bedduan sana dönsün bile diyemeyiz çünkü çoluk çocuğuna yazık olur. Söyleyecek çok şey varda değmez. Kininizde boğulun hep böyle huzurunuzu kaçıracak insanlar verecektir Allah bu ülkeye

Avatar
Hüsam 2021-02-15 23:31:56

Bizde Ahmet piriştinanın peşine Aziz kocaoğlunu mu bekleseydik. Duası kabul olsa bunların gökten