Şahiner müjdeleri inandırıcı bulmadı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçeye yapılma sözü verilen tesislerle ilgili müjdeleri inandırıcı bulmadı.

09 Nisan 2021 Cuma 11:55
Şahiner müjdeleri inandırıcı bulmadı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ‘Sungurlu’ya Güreş Eğitim Merkezi ve Yüzme Havuzu’ müjdesini inandırıcı bulmadığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı ile iktidarın yerel yerel temsilcilerinin 2018’de ilçeye verdikleri tesis sözünü üç yıl geçmesine rağmen yerine getirmediklerini hatırlatan Şahiner, “Genel seçim öncesi Güreş Eğitim Merkezi, yerel seçim öncesi ise Yüzme Havuzu sözü vermişlerdi. Verdikleri sözü hatırlıyorlar, ama bir türlü icraata geçemiyorlar. Artık Sungurlu boş vaatlere kanmıyor” dedi.

KAVUNCU'NUN MJDESİNE CEVAP VERDİ

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili Kavuncu’nun ‘Sungurlu’ya Güreş Eğitim Merkezi ile Yüzme Havuzu müjdesi’ şeklindeki açıklamasına iki gün aradan sonra cevap verdi.

Şahiner, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “2 yılda bir Sungurlu’yu hatırlıyorlar ama ne yazık ki hatırlamaktan öteye bir türlü gidemiyorlar. Kavuncu, 2018 genel seçimleri öncesi bu sözü vermiş, aradan 2,5 sene geçmiş ki ‘Ben Sungurlu’ya bir söz vermiştim’ diyerek sözünü hatırlamış olmalı ki, Sungurluluların ağzına yine bir parmak bal çalmayı ihmal etmemiş.

BİZZAT SPOR BAKANI SÖZ VERMİŞTİ

Gençlik ve Spor Bakanı 2 yıl önce yine seçim turunda seçim bürosu önünde Sungurlu’da tam tamına 3 mahalleye semt sahası kurma ve butik yüzme havuzu sözü verdi. Hatta yüzme havuzu sözü verdiklerinde adayları daha havuzu görmeden paçayı sıvayan bir eda ile sosyal medyada yüzmeye başlamış, Sungurlu'ya yüzme öğretmeye kalkmıştı. Ve gittikleri her yerde Sungurlu’nun gençlerine yüzme havuzu yapacaklarını anlatmıştı. 2 yıl sonra yine sözlerini hatırlamış olmalılar ki halen yapacağız, imzalayacağız, ihaleye çıkacağız diye açıklama yapıyorlar.

DERELER VE BARAJ  HATIRLATMASI

Sungurlu seçimden seçime hatırlanıp boş vaatler ile oyalanıyor. Sungurlu’nun dere ıslahı sorununu çözüyoruz diye açıklama yapıyorlar, 7 yıl geçmesine rağmen bir sorun çözdükleri yok. Sel kapanı ve 17 adet köprü yapacağız sözü vermelerinin üzerinden tam 7 yıl geçti. Kırankışla Barajına ödenek tahsis ediyoruz, kısa süre sonra çalışmalara başlanacak diyorlar, o kısa süre bir türlü gelmiyor. Sizin en iyi yaptığınız şey, bir devlet memurlarına baskı yapmak, iki boş vaat vermek. Anlıyoruz gitme korkusundan yine vaatlere sığındınız ama Sungurlu halkı artık bunları yemiyor”

Son Güncelleme: 09.04.2021 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-04-09 13:56:47

Bunlar artık hikaye anlatmaktan başka birşey yapmıyor.. Batırdılar ülkeyi. Satıp yenilecek fabrika kalmadı

banner165