Tebrikler Enes

Çorum TÜGVA Başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetim kurulunda yer aldı.

09 Ekim 2022 Pazar 23:46
Tebrikler Enes

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çorum’da gençlere yönelik başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Çorum TÜGVA Başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetiminde yer aldı.

GENÇLER SİNAN ERDEM'DE BULUŞTU

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması'na Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Vedat Demiröz ve Mahir Ünal ile TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ile TÜGVA üyesi gençler katıldı.

TÜGVA'NIN YENİ GENEL BAŞKANI İBRAHİM  BEŞİNCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere hitap ettiği genel kurulda, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu ve vakfın yeni başkanı İbrahim Beşinci gençlere seslendi.

GENÇ, AKTİF VE BAŞARILI BAŞKAN YÖNETİMDE

Çorum TÜGVA’nın genç, aktif ve başarılı başkanı Enes Kayabaşı, Vakfın 13 kişiden oluşan genel merkez yönetim kurulunda Spor Koordinatörlüğü görevine seçildi.

BEŞİNCİ: 'VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ'

Yeni yönetim kurulu üyelerinin isim ve görevlerini sosyal medya hesabından paylaşarak kısa bir mesaj veren TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, “Yeni yönetim kurulumuzun ülkemize, milletimize, vakfımıza hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençler için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.10.2022 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugva nedir Allah askina 2022-10-10 06:53:58

Bunlar masa. Vakif adi altinda bunlarin sirtindan devletin kaynaklarini 3-5 kisiye aktariyorlar. Tugva nedir Allah askina.

Avatar
crm 2022-10-10 09:57:16

Gerçekten büyük başarı sıkıntılar bitecek inşAllah habercim 19

Avatar
Hoca Bey... 2022-10-11 12:11:50

Tügva ne iş yapar bilemedim ama bu vakıf denen yemleri seven tavuklar; adı her ne ise Çorum'a treni, havalimanını hemencecik getirecek ve Çorum'u da mutlu edecek inşAllah.

Avatar
Çorum haber. 2022-10-11 14:05:06

Ülkede onlarca vakıf var ama bu vakıf kadar kıymetli değil, neden...
Sanki ülkenin kaderi bu vakfa bağlı gibi bir durum ortaya çıkıyor, neden...
Teşkilat şeması da enteresan.
Bunlar Çorum için trencilik oynatmazlar, arpa buğday peşine düşerler, gün gelir boğulurlar.