Vali'yi hedef alanlara bir tepki de Başkan'dan

İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümünde anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alanlara bir tepki de Aşgın'dan geldi.

07 Şubat 2021 Pazar 00:24
Vali'yi hedef alanlara bir tepki de Başkan'dan

İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümünde anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alarak ağır suçlamalarda bulunanlara karşı bir açıklama da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan geldi.

Başkan Aşgın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu milletin değerlerine, insanımızın kutsalına her fırsatta saldıran gayr-ı milli odaklar şunu çok iyi bilmelidir ki artık Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi gibi milletinin değerleriyle yoğrulmuş, insanımızın milli ve manevi duygularıyla beslenmiş devlet adamlarımız var.

Dış güçlerin maşalığını yapan, ülkesine yabancı, ruh kökünden ve manevi müktesebatından kopmuş, bürokratik oligarşinin zehirli çarkına sıkışıp hâdim olma vasfını hâkim olma vasfına kurban etmiş devlet adamları tarihin tozlu sayfasında artık yok mesabesindedir. Tarihin yok saydığı da milletimizin hafızasında yok hükmündedir.

Kıymetli Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi’yi tüm Çorum halkı da biz de çok seviyoruz.

Allah yar ve yardımcınız olsun Sayın Valim…” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 07.02.2021 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teşekkürler 2021-02-07 23:21:14

Çorum'da süper bir hava var bundan rahatsoz insanlar. Sayın Valim, Sayın Rektörüm, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Emniyet Müdürüm hepsi uyum içinde çalıştığı şu son yıllarda birileri fitne sokmaya çalışmış ama gördüm ki herkes kardeşlik hukuku ve Devlet geleneği çerçevesince birbirine sahip çıkmıştır. Tebrik Ediyorum. Yolunuzdan şaşmayın.