Valiliğe sitem ettiler

Çorum’un Sungurlu Belediyesi personeli, Çorum Valiliği tarafından kendilerine mesaj olarak tebliğ edilen resmi yazıdan dolayı sitemkar.

25 Mart 2021 Perşembe 12:48
Valiliğe sitem ettiler

Çorum’un Sungurlu Belediyesi personeli, Çorum Valiliği tarafından ilçe belediyesine gönderilen ve kendilerine mesaj olarak tebliğ edilen resmi yazı nedeni ile Vali Mustafa Çiftçi’ye sitem etti.

Valilik, belediye personeline gönderdiği tebligatta, hem personel hem de 1. ve 2. derece yakınlarına ait özellikle Cevheri Mahallesi sınırları içerisinde bağ, bahçe, yapı gibi taşınmazlar hakkında bildirimde bulunmalarını istedi.

Mesajı eleştiren çalışanlar “Bizim babadan dededen kalan yerlerimiz var. Buralara bağ bahçe yapmak, ev yapmak hakkımız değil mi? Biz de bu ilçenin bir evladıyız. Biz uzaydan mı geldik? Bizim ya da yakınlarımızın Sungurlu sınırları içerisinde her hangi bir yerde malı mülkü olması kadar normal bir şey olamaz."

Çorum'un diğer ilçe belediyelerinde de personelin aynı soruşturmaları geçirip geçirmediği konusunu gündeme getiren çalışanlar, ilçe Belediye Başkanı’nın yanında olduklarını dile getirdiler.

Son Güncelleme: 25.03.2021 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL ÇOKCEVİZ 2021-03-25 17:21:40

Tabi herkesin orada malvarlığının olması çok normal. Zaten bu varlık normal ise siteme gerek yok. herhalde soruşturmadan bi sonuç çıkmaz zaten