Aşgın’dan son dakika açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, az önce Çöplü Çarşısı’nda kamera karşısına geçerek son dakika açıklaması yapt

29 Aralık 2022 Perşembe 21:41
Aşgın’dan son dakika açıklaması

Çorum'da restorasyon çalışmaları devam eden Çöplü Çarşısı’nda yeraltı alt yapı sil baştan yenileniyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, az önce Çöplü Çarşısı’nda kamera karşısına geçerek son dakika açıklaması yaptı. Aşgın, restorasyon çalışmaları devam eden Çöplü Çarşısı’nda yağmur suyu, kanalizasyon, içmesuyu, doğalgaz ve elektrik hatlarının yenileneceğini duyurdu.

Aşgın, esnafın işlerinin aksamaması için gündüz restorasyon çalışmaları, gece de ilk etapta su, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesinin, akabinde doğalgaz ve elektrik hatlarının yenileneceğini açıkladı. Aşgın, arasta restorasyondan sonra 14 bin 500 m2'lik tarihi kent meydanının açılacağını belirterek, "Türkiye Yüzyılı'nda Çorum’a tarihi kent meydanını 2023 yılı itibariyle kazandırmış olacağız.”dedi.

Son Güncelleme: 30.12.2022 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2022-12-30 00:59:51

Başkan suriyelilere yüzlerce elektrikli motorsikleti kimler ücretsiz olarak dağıttı onu söyleyin ilk, Çorum'lu hurdacılar el arabalarıyla çalışırken onlardan alınan vergilerle suriyeli kural tanımaz hurdacılara güncel fiyatı 50 BİN lira olan yüzlerce aracı kim dağıttı

Avatar
BUHARALI 2022-12-30 10:27:28

Buhara 47.52.sokaklar acil yapılmalı milyonluk yatırım yapan vatandaşlara belediye bakmıyor son üç senedir yoğun yapılaşma var belediyeden hizmet yok hatta 8.ayda su aboneliği alındı hala belediye gelip su faturasını bile yazmadı bu kadar ilgisizlik aşkla oluyor herhal....

Avatar
Çorum sevdalı 2022-12-29 22:46:39

Başkanım siz ve çalışan tum arkadaşlarin eline emeğine sağlık. Varolun

banner165