Çorum, Antalya YÖREX Fuarı’nda

Çorum, Antalya7da bu yıl 12'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e katıldı.

02 Kasım 2023 Perşembe 20:26
Çorum, Antalya YÖREX Fuarı’nda

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, kapılarını düzenlenen törenle açtı. Çorum’un yanı sıra 500'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.

Vali Dağlı, Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerimizin sergilendiği Çorum Standı’nda, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve stant görevlileri ile birlikte ziyaretçileri ağırladı.

İSKİLİP DOLMASI İKRAMI

Fuarda coğrafi işaretli ürünlerden İskilip Dolması’nın kazanı dualarla açıldı. Daha sonra standı ziyaret eden misafirlere İskilip Dolması ikramında bulunuldu.

ÇORUM STANDINA ZİYARET

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkloğlu, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında yöresel ürünlerin yer aldığı standı ziyaret ederek, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile bir araya geldi.

DÜZCE, ISPARTA VE BİLECİK

Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan, Isparta Valisi Aydın Baruş ve Bilecik Valisi Şefik Aygöl, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda, coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerin yer aldığı Çorum standını ziyaret etti.

ANTALYA VALİSİ’NE ZİYARET

Vali Dağlı, Dr. Zülkif Dağlı,, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Düzce ve Samsun illerinin yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerinin yer aldığı stantları ziyaret ederken, Antalya Valisi Hulusi Şahin’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Son Güncelleme: 02.11.2023 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-11-02 20:44:41

Sayın vali Antalya’da gezeceğine biraz Çorum ile ilgilensin asayiş sıfır eline silah alan önüne geleni vuruyor. Kamu kurumlarındaki liyakatsizliğe baksın vekaletle koltuğunu bırakamayanları görevden alsın. Gözünüzü toprak doyursun.

Avatar
Bir bilen 2023-11-02 20:54:15

Sayın vali kamu kurumlarındaki liyakatsız yöneticileri bir denetlesin ya haklarındaki şikayetlere bir bakılsın tasarruf diyorsunuz alakası yok

Avatar
İskilipden 2023-11-02 22:37:05

Kazakistana da dolma yaptırılır yakında