Vali Dağlı memleketinde

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Antalya Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e katıldı.

02 Kasım 2023 Perşembe 13:58
Vali Dağlı memleketinde

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, kapılarını düzenlenen törenle açtı. 500'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen törende konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Antalya Valisi Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Burdur Valisi Türker Öksüz, Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Selçuk Aslan, Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve beraberindekiler fuarı gezdi, yöresel ürünlerin tadını baktı.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-11-02 15:14:26

Çorumda da geniş çaplı yöresel ürünleri tanıtan gastronomi uzmanlarının da tavsiye ettiği bu şekilde büyük bir etkinlik yapılmalı Çorum lezzet durağı mutfağımız geniş mutfağımızın genişliğini yansıtan bu tür işyerlerinin daha fazla olması sağlanır.

Avatar
Öz İskilip li 2023-11-02 20:14:25

İyiki İskilip Dolması var