Cumhurbaşkanı’nı mutlu eden hediye

Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü alan Sanatçımız Hasan Tuluk'un minik torununun hediye ettiği resim Cumhurbaşkanı Erdogan'ı mutlu etti.

12 Ocak 2022 Çarşamba 10:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni'nde duygulu anlar yaşandı.

ŞU ANA KADAR ALDIKLARIMIN EN GÜZELİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü’ne layık görülen sanatçımız Hasan Tuluk, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alırken, burada yaptığı konuşmada, “Şu anda bugüne kadar almış olduğum hediyelerin en güzelini alıyor ve büyük mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımıza olan ve bu ülkemize yaptığı değerli katkılar nedeniyle kendisine şükran borçluyuz. Kendisinin yanında olmaktan ve çocuklarımla birlikte buruda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

CUMHURBAŞKANI'NIN ANNE SEVGİSİNİ RESMETTİ

Ayrıca Erzurum’da ilkokul 3. Sınıf öğrencisi torunum cumhurbaşkanımızın ve hanımefendilerinin çocuklara olan sevgi ve muhabbetinin bilinci içinde, sayın cumhurbaşkanımızın annesine olan sevgisinden etkilenerek bir resim çizmiş, onu Erzurum’dan buraya getirdiler. Sayın Cumhurbaşkanımıza burada kendisine vermek üzere kabul buyurdular, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

SALONDA ALKIŞ SESİ

Tuluk’un sahneye çıkan torunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine olan sevgisinden etkilenerek çizdiği resmi kendisine hediye etti. Bu sırada salonda alkış sesi yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi için resmedilen hediyeyi alırken, minik kızla kısa süre sohbet etti, ayrıca oyuncak bebek hediye etti.

Son Güncelleme: 12.01.2022 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-01-13 17:11:37

Çorumlunun yaptığını TÜRKİYEM'DE kimse yapamaz. AH RECEP TAYYİP ERDOĞAN AH ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYORSUN,YATIRIMLARI KOMŞU İLLERE YAĞDIRIYORSUN.ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ.