Mustafa Ercan'ın oğlu evlendi

Belediye müdürlerinden Mustafa Ercan'ın oğlu evlendi

06 Kasım 2017 Pazartesi 17:39
Mustafa Ercan'ın oğlu evlendi

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’ın oğlu avukat Mehmet Sercan Ercan, İstanbullu işadamı Mehmet Sezgin’in kızı psikolog Fatma Betül Sezgin ile hayatını birleştirdi.

Ayşe-Mehmet Sezgin çiftinin kızı Fatma Betül, Şaziye-Mustafa Ercan çiftinin oğlu Mehmet Sercan ile dünya evine girdi.

Önceki akşam Anitta Otel’de düzenlenen düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Mürsel Turbay, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları, Ercan ve Sezgin Aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İskilip Dolmasının ikram edildiği ve Urfa Sıra Gecesi gösterisiyle başlayan düğün töreninde eşi Hatice Külcü ile birlikte Ercan ve Sezgin ailelerini tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, genç çifte mutluluklar diledi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da yaptığı konuşmada gençleri tebrik ederek, mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2017-11-07 09:30:42

Ne ara kanka oldunuz!!!!! Siz örnek insanlarsınız

banner165