Çorum’a 14 doktor ataması

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a 12’si uzman, 2’si pratisyen olmak üzere toplamda 14 doktor ataması yapıldı.

21 Ekim 2022 Cuma 21:27
Çorum’a 14 doktor ataması

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a 12’si uzman, 2’si pratisyen olmak üzere toplamda 14 doktor ataması yapıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı’nca 107. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çekildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Ceylan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Ortaköy Devlet Hastanesi’ne aile hekimi, Osmancık Devlet Hastanesi’ne iki pratisyen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Sungurlu Devlet Hastanesi’ne İç Hastalıkları Uzmanı ve Sungurlu İlçe Sağlık Müdürlüğüne aile hekimi atandığını bildirdi.

Milletvekili Ceylan, sağlıkta hizmet kalitesini artırmaya devam edeceklerini iddia etti.

Son Güncelleme: 22.10.2022 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-10-22 04:38:08

Araştırma hastanemiz dirum bir branştan 1 veya 2 polikinlik çalışıyor. randevu sistemi tamam.ama kapı önleri ana baba günü. Rapor için koşturan, an için gelen randevulu hasta normal de sakin programlı gidişat olmalı iken insanlar ve dr ler çalışanların durumdan zevk alıyor mu HAYIR bu durum düzenlenmeli.

Avatar
ROMATAOLOJİ 2022-10-22 10:33:47

romatoloji doktoru istiyoruz.

Avatar
ayak takımı 2022-10-22 11:14:33

Romatoloji uzmanı istiyoruz sayın ceylan. randevu alamıyoruz. bu sisteme dur diyecek biri yok mu. sekreterler doktora atıyor doktor sisteme atıyor. vatandaş ne yapacak. hastanede tanıdığın varsa muayene olabiliyorsun yoksa geber