Hastaneden bir güzel haber daha

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sorumluluğunda hizmet verecek yeni FTR ünitesi açılması için çalışma yapıldığı belirtiliyor.

07 Aralık 2019 Cumartesi 15:34
Hastaneden bir güzel haber daha

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sorumluluğunda hizmet verecek yeni bir ünite açılması için alt yapı çalışması başlatıldığı öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, hastane fizik tedavi rehabilitasyon ünitesinde yaşanan yoğunluğun hafifletilmesi, vatandaşların fizik tedavi için uzun süreli randevu nedeniyle beklemelerin önüne geçilmesi amacıyla harekete geçildi.

Hastane yönetimi, yeni FTR Ünitesi için bina arayışını sürdürürken, ihtiyaç olan cihazların alımının yaz aylarına doğru gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Gerek ağır felçli hastalar gerekse ayaktan fizik tedavi hizmetinde vatandaşların bekleme sürelerini kısaltacak olan yeni ünite çalışması, Çorumlular’ın takdirini toplarken, vatandaşların hastane yönetiminin zaman içinde diğer eksiklikleri de gidereceğine dair inancı güçleniyor.

Son Güncelleme: 11.12.2019 00:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2019-12-10 20:08:41

Hastahanede olmayan güvendiğimiz fizyoterapislere görev verilsin isteriz partimizden başhekimizden İnsALLAH