İkinci doz aşılama başladı

Türkiye’de ilk doz korona virüs aşılamasının üzerinden 28 gün geçmesinin ardından 2’nci doz aşılama başladı.

11 Şubat 2021 Perşembe 15:22

Türkiye’de ilk doz korona virüs aşılamasının üzerinden 28 gün geçmesinin ardından 2’nci doz aşılama başladı.
Çorum’da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu usulüne göre sağlık çalışanlarının aşılanması devam ediyor.

Bugün itibarıyla aşı çalışmalarının ikinci aşamasına merkez binası ve Bahçelievler semt polikliniğinde başladıklarını açıklayan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, birkaç gün içerisinde aşılama çalışmalarını sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Pandemiden kurtularak normal hayata dönmek istediklerini dile getiren Prof. Dr. Sezikli, “Görünen en etkili yol aşılamadır. Covid-19’da meydana gelen mutasyonların bağışıklığında aşıların etkili olduğu açıklamaları bunu desteklemektedir. Ancak aşı yaptırmakla tedbirleri bırakmamamız gerekiyor. Biz sağlık çalışanları olarak tüm vatandaşlarımıza örnek olmak ve bilinçlendirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle pandemiyi yeneceğiz” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 11.02.2021 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.