Kar-kış demeden her yerdeler

Çorum'da sağlık ekipleri, olumsuz hava koşullarına rağmen karlı yolları aşarak aşıları evlerde yapıyor.

20 Şubat 2021 Cumartesi 15:05

Çorum'da sağlık ekipleri, olumsuz hava koşullarına rağmen karlı yolları aşarak vatandaşların koronavirüs (Covid-19) aşısını evlerinde yapıyor.

Türkiye, korona virüsü salgınında hem sağlık hizmetleri hem de aşılama aşı çalışmasıyla dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Türkiye, en fazla aşılama yapan ülkelerin arasına yer alıyor. Olumsuz hava koşullarına rağmen aşı çalışmaları sürüyor.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Ayşenur Kılıç, sağlık memuru Rıza Şirin ve aşı ekibi, kış mevsiminin olumsuz şartlarına rağmen karlı yolları aşarak vatandaşların korona virüs aşısını evlerinde yapıyor. Kent genelinde korona virüsü ile mücadele kapsamında başlatılan aşı uygulaması hız kesmeden devam ediyor. 14 Ocak’tan itibaren başlayan aşı çalışmaları 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanıyor. Korona virüsle mücadele de en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanları zorlu kış şartlarına rağmen büyük bir özveriyle görevlerini yürütüyor. İl genelinde şuana kadar 55 bine yakın aşı çalışması yapıldı.

Lalaoğlu köyü muhtarı Selahattin Günindi, köylerinde 65 yaş ve üstü vatandaşların aşı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Devletimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 22.02.2021 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gurbetciden diş hekimi rumuzluya 2021-02-21 14:29:36

Sen avrupa daki sağlıkçıları bilirmisin? İşe sarhoş berduş bir vaziyette giderler.hastaya bakmazlar doktorların tedavilerini hastaya uygulamazlar doktor niye yapmadın derse dayak atarlar.adamların kafa bir milyon. bakım sıfır. senin gibi para hesabı yaparlar.vicdanda ahlakta bitmiş.

Avatar
Eşref Aziz 2021-02-21 14:09:17

Sağlıkcı kardeşlerimizin Nasıl özverili bir şekilde çalıştıklarını tüm dünya gördü.Ancak içimizdeki faşist zihniyetli, ne olduğu belli olmayanlar para pul derdine düşenler bunu göremedi.Dünyanın neresinde vatandaşına böyle güzel hizmet eden sağlıkcılar var.Bizde Kuvayi Milliye ruhu var.Kurtuluş Savasında,Sakarya da Çanakkale savasında düşmanla bir olup nasıl çarpıştıysak bu kardeşlerimizin Arkasında Türk Mİlletinin hayır duaları var.

Avatar
Diş Hekimine 2021-02-21 12:32:27

Dinin imanın para mı senin birader? Kaldı ki bu işi yapan güzel insanların emekleri parayla ödenemez. Tıpkı polislerimiz, askerlerimiz ve öğretmenlerimiz gibi. Allah hepsinden razı olsun.

Avatar
Diş hekimi 2021-02-21 09:03:01

Karşılığı ne? Sıfır özlük hakkı düşük maaş

Misafir Avatar
sevilay 2021-02-21 13:42:00 @Diş hekimi

sen sağlıkçı olamazsın.Sağlıkcı akıllı zeki ve çalışkandır.Hasta odaklı çalışır.para odaklı çalışmaz.Senin gibiler devlet millet odaklı çalışmadıklarından Savaş,doğal afet gibi durumlarda inlerine saklanırlar.çalışmazlar.Ülkemizin bu zor günlerinde sen halen para düşünüyorsun.YAZIKLAR OLSUN.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Diş hekimi 2021-02-22 00:04:37

çalışan emek veren insanların özlük hakları için mücadele vermesinden korkuyorsunuz.. Gurbetçi kendini ifade etmekten aciz. Türkiyede olsa kimse iş bile vermezdi buna