Kaymakam’dan çağrı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kontrollü normalleşme denetimleri devam ederken, ilçe kaymakamı bir çağrıda bulundu.

30 Mart 2021 Salı 23:25
Kaymakam’dan çağrı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kontrollü normalleşme denetimleri devam ediyor. Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, salgınla mücadeleye destek istedi.

Kontrollü normalleşmenin başlaması ile birlikte denetimleri yoğunlaştıran Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, uygulamaları yerinde inceleyerek, denetimlere esnaflarımın ve vatandaşların destek vermelerini, maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeyi sürdürmelerini istedi.

Yapılan denetime kaymakam Akpay, daire amirleri ve denetim ekipleri katıldı.

ÇİFTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

Çorum’un Osmancık ilçesinde kontrollü normalleşme denetimleri devam ediyor. Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, salgınla mücadeleye destek istedi. Kontrollü normalleşmenin başlaması ile birlikte denetimleri yoğunlaştıran Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, uygulamaları yerinde inceleyerek, denetimlere esnaflarımın ve vatandaşların destek vermelerini, maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeyi sürdürmelerini istedi.Yapılan denetime kaymakam Akpay, daire amirleri ve denetim ekipleri katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 31.03.2021 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2021-03-31 15:28:42

Millet hastalıktan, salgından kırılıyor. Sahilde bir ağaç gölgesi kapan yanına hurda bir araba iliştirip köfte satıyor. Çeşme suyu yok, çekme suyla bulaşık yıkanıyor, o bulaşıkşu kaplarda köfte pişiyor, Servis yapılıyor, deneyim yok, ruhsat yok, belediye seyrediyor, Sağlık müdürlüğü seyrediyor. Hayret millette bu köfteleri yiyor

Avatar
Kaymakam bey tebrikler 2021-03-31 12:40:46

Kaymakam bey sizi tebrik ediyorum. Hemen her gün halkın içindesiniz. Sizden bir önceki kaymakamın varlığı yokluğu belli değildi. Üç yıl boyunca makamda oturdu gitti. Siz hep halkın içindesiniz tebrikler. Ancak sahili gezerken dikkatinizi çekti mi bilmem. Hemen yanıbaşında fotoğraf çekmişler. Ecik bücük çürük çarık arabalarda jöftecilik yapılmasına kim müsade ediyor. Bu SALGIN döneminde insanlar besmele ile sokağa çıkarken ensaf kepenk kapatırken al 10 bin liraya kokmuş bir araba at Akasya ların altına 2 masa 4 sandalye oh ne ala gel keyfim gel. Su yok, hijyen yok, belge yok, ruhsat yok, denetleyen yok, bu nasıl iş. Belediye ne iş yapar ne ile yarar. Böyle sorumsuzluk olmaz. Bu SALGIN döneminde insan hayati bu kadar ucuz olmamalı. Belediyeden biraz sorumlu davranılması ve ilçe tarımın gerekli kontrolleri yapması her Osmancık lının hakkı. Saldım çayıra. Mevlam kayıra olmamalı. Kalite hijyen, Temizlik ve kurallara uyumasını beklemek her osmwncıklunın hakkıdır.