Sağlıkta yeni yatırım sözü

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, hastanede yoğun bakım ünitesi açılışı yaptı, yeni yatırım sözü verdi.

05 Mayıs 2023 Cuma 11:44
Sağlıkta yeni yatırım sözü

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılışını yaptı, sağlıkta yeni yatırımların sözünü verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çorum Adliyesi ve Valilik Ek Bina çalışanlarını ziyaret etti. Resmi kurum ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye destek istedi.

ADLİYE ÇALIŞANLARINDAN YOĞUN İLGİ

kendisi de hukukçu olan Ahlatcı, Çorum Adliyesi’nde büyük bir ilgiyle karşılanırken,  adliye çalışanları ile uzun süre sohbet etti ve destek sözü aldı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duygulanan Ahlatcı, adliye çalışanlarını teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacağının sözünü verdi.

ÇORUM’DA SAĞLIK YATIRIMLARI SÜRECEK

AK Parti Çorum Milletvekili adayı Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılışını yaptı. Ahlatcı ve beraberindekileri Başhekim Doç, Dr. Sinan Zehir ve hastane yönetimi karşıladı. Devletin şefkat elinin her alanda olduğu gibi sağlıkta da vatandaşa uzandığını belirten Ahlatcı, Türkiye'nin sağlıktaki gücünün sınırlarının ötesine aştığını söyledi Türkiye'nin sağlık alanında çığır açmaya devam ettiğini anlatan Ahlatcı, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nin, Bronkoskopi ve Çocuk Günü Birlik Servisi'nin Çorum halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Çorum'un sağlık alanında  hak ettiği yatırımlara kavuşturmaya devam edeceklerini kaydeden Ahlatcı, kendisinin de Çorum halkının hizmetkarı olmaya devam edeceğini ifade etti. Bir süre hastane personeliyle sohbet eden Ahlatcı, daha sonra hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hasta yakınları ile de sohbet eden Ahlatcı, sağlık hizmetlerinden memnun olup, olmadıklarını sorarak,  istek ve taleplerini dinledi.

‘VATANDAŞLAR SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUN’

Verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren hasta yakınları, sağlık hizmetlerinde çığır açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua ettiler.

‘ANKARA’DA ÇORUM’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM’

Çorum'a daha çok yatırım kazandırmak için milletvekili adayı olduğunu vurgulayan Ahlatcı,  Çorum'u Ankara'da en iyi bir şekilde temsil edeceğinden Çorum halkının kuşku duymamasını istedi.

SENDİKA ZİYARETİ

AK Parti Çorum milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Öz Sağlık-İş Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Sendika binasına giden Ahlatcı, Öz Sağlık-İş Çorum Şube Başkanı Hüsnü Aykan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sendika Başkanı Hüsnü Aykan'dan sendikanın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Ahlatcı,  her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını söyledi. Sendika üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimleri için destek istedi.

‘BİZİM SEVDAMIZ ÇORUM’

AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini, milletin sesi olduklarını savunan Ahlatcı, şimdi de vekili olmak için yeniden yollara düştüklerini belirterek, "Biz Çorum sevdalısıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan, yorulmadan çalışacağız. Davamız hizmet, sevdamız millet. 7'den 70'e gönül köprüleri kurmaya ve büyüyen Türkiye’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Çorumlu hemşehrilerim isteyecek ben yapacağım. Vatandaşlarımızın gözüne, gönüllerine girmek onların duasını ve sevgisini kazanmak en büyük arzum ve isteğim”dedi.

AYKAN, ‘DESTEĞE HAZIRIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Ahlatcı ve beraberindekilere teşekkür eden , Öz Sağlık-İş Çorum Şube Başkanı Hüsnü Aykan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de AK Parti'ye destek olacaklarını söyledi.

KAFKAS KÜLTÜR DERENĞİ ZİYARETİ

Çorum Kafkas Kültür Derneğini ziyaret eden Yusuf Ahlatcı, Dernek  Başkanı Mehmet Bingöl'den dernek çalışmaları hakkında bilgi alarak, dernek üyeleri ile sohbet etti.

Derneğe gelişinde Başkan Bingöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve partileri için destek istedi.

KAFKAS DERNEĞİ’NDEN AHLATCI’YA İLGİ

Sıcak ve samimi bir karşılamanın ardından konuşan Ahlatcı,  "Bizler Anadolu’da Çeçen'i, Kürt'ü, Türk'ü yüzyıllardır bir arada yaşıyoruz. Farklılığımız bizi biz yapan unsurları meydana getiriyor. AK Parti olarak ülkemizde bulunan STK’lara her zaman gereken önemi verdik. STK’lar, AK Parti iktidarında hak ettiği yere gelmiştir" dedi. Konuşmasına birlik ve beraberlik mesajları vererek devam eden Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin öneminden bahsetti. Yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Bingöl, yaşadıkları sorunları anlattı  ve taleplerini iletti.

KAFKAS DERNEĞİ’NİN PROJELERİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Çorum Kafkas Kültür Derneği'nin bütün projelerine destek vermeye hazır olduğunun altını çizen Ahlatcı, "Siz isteyeceksiniz biz yerine getireceğiz, benim telefonum sizler için 24 saat açık sakın aramakta tereddüt etmeyin. Sizin istekleriniz bizim için bir çok değerlidir. 14 Mayıs'tan sonra her zaman  Çorumlular’ın Ankara'da kapısını çalacağı bir milletvekilleri olacak.”dedi.
Kafkas Derneği Başkanı Bingöl de, Çorum’da güzel ve anlamlı çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, "Hem şehrimiz için hem de üyelerimiz için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir' diye konuştu. Gösterilen ilgiden oldukça memnun kalan Ahlatcı, misafirperverlikleri için Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNE KATILDI

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına bağlı Mimar Sinan ve Gülabibey Mahalle teşkilatlarının hazırladığı Hıdırellez şenliklerine katıldı. Şenliğin yapıldığı salona AK Parti marşı ve alkışlarla giren Ahlatcı'ya, partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. AK Partili kadınlar ellerinde parti ve Türk bayrakları ile Ahlatcı'ya tezahüratta bulundu. Gösteriden ilgiden dolayı duygulanan Ahlatcı, şenliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK PARTİLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR’

AK Partili olmanın bir ayrıcalık olduğunu iddia eden Ahlatcı, Çorum halkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti çatısı altında buluşmaya davet etti. Çorumluların milletvekili değil, hizmetkarı olmaya aday olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, Çorumlu hemşirelerine telefonda bir alo diyecek kadar yakın olacağını söyledi.

‘KİMSESİZLERİN SESİ OLDUK'

‘AK Parti Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi oldu’ diyen Ahlatcı, “Ölümden, zulümden kaçan milyonlarca mazlum kardeşimize kucak açtık, ev sahipliği yaptık. Bizim rotamız haktır ve adalettir. Bu yolda pusulamız millettir, milletin rehberliğidir. AK Parti milletin inanç, tarih ve medeniyet köklerinden hız alarak kutlu hedeflere yürüyen mazlumların umudu bir partidir. Ümmetin duası, milletin desteği ile 21 yıla onlarca zafer ve yüzlerce yenilik sığdırmış bir davanın mensubu olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Hakk’ın ve halkın hizmetinde aşkla şevkle görev yapan sizlere çok teşekkür ediyorum. AK Parti Türkiye’de huzurun, siyasi ve ekonomik istikrarın adresidir. AK Parti, kuruluş ilke ve esaslarına uygun olarak; millete efendilik edilen yer değil, tam tersine millete hizmetkar olanların buluşma noktası olmuştur. AK Parti, güçlü ve büyük Türkiye idealinin peşinde koşanların ve bu yola ömrünü adayanların kayıtsız-şartsız davasına dönüşmüştür.”diye konuştu.

İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 18 yaşını dolduran ve ilk defa oy kullanacak olan Ayberk Topçu isimli gencin doğum gününü kutladı. Ahlatcı,  14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlere doğum günü sürprizi yapıyor. Gençlerin doğum günü programlarına katılan Ahlatcı, doğum günü pastasını gençlerle birlikte kesiyor. Adnan ve Neziha çiftinin biricik oğulları Ayberk Topçu'nun arkadaşları ile birlikte  kutladığı doğum günü partisine katılan Ahlatcı, 18 yaşını dolduran Ayberk'i tebrik etti. Topçu ailesinin oğlu Ayberk'e sürpriz yaptıklarını belirten Ahlatcı, "Mutluluğu içimizi ısıttı, var olsun" dedi.

AHLATCI, AYBERK'İN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Doğum günü kutlanan Ayberk ise 7Yaşım 18 İlk oyum AK Partiye, ilk oyum Erdoğan'a yazılı fotoğrafı Ahlatcı’dan sosyal medyada paylaşmasını istedi. Ahlatcı, gencin isteğini yerine getirerek, şöyle dedi: 2023 yılında ilk defa oy kullanacak olan gençlerin doğum günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bizleri karşılarında gören gençler oldukça mutlu oluyorlar. AK Parti iktidarı ile birlikte gençlerimiz artık, sadece seçen değil seçilen konumda da yer alıyor. Ülkemiz her geçen gün gelişirken, 2023 hedeflerimizi gençler ile başaracağımıza inancımız tamdır. Sadece gençlerimizin seçim zamanı değil, her zaman yanındayız."

AHLATCI’DAN EV ZİYARETLERİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, ev ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Çat Kapı’ ev ziyaretlerine katılan Ahlatcı, seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor. Ev ziyaretleri ile ilgili konuşan Ahlatcı, "Evlere sığmayan bu sevgi muhabbetin, samimiyetin ve liderine inanmış bir milletin resmidir" dedi.

Son Güncelleme: 06.05.2023 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-05-05 13:04:15

İnme pıhtı atma servisi neden yıllardır açılmıyor

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-05 15:46:51

Çorum Eski Devlet Hastanesi yalan oldu. 2023 yılı bitmek üzere Eski Devlet Hastanesi yalan oldu. 2053 mü, yada 2071 mi? Artık Çorum ve Çorumlulara yalan söylemeyi bırakın, alay ediyor, dalga geçiyorsunuz. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Yıldırım 2023-05-06 02:01:14

Neden Yozgat ilimize yapılan yatırımlar ilimizde yapılmadı Akp nin ilk belediyesi yaptı seçmenler. Çorumun suçu nedir saygılar. Sandık zamanı gelince her şeyi yapacağız edeceğiz sonuç hüsran.