BBP: ‘Önceliğimiz Erdoğan'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, Uğurludağlılar Derneği’ni ziyaretinde destek istedi.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 21:29
BBP: ‘Önceliğimiz Erdoğan'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, Uğurludağlılar Derneği’ni ziyaret etti.

KİMLER KATILDI?

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren BBP Çorum Milletvekili Adayı Güney, Uğurludağ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Köse, Dutpınar Dernek Başkanı İlhan Deveci, Belkavak Derneği Başkanı Halil Yıldız, Gökçeagaç (Karavdar) Derneği Başkanı ve Mamak Çorumlular Federasyonu Başkan Vekili Şakir Karaca, Mamak Çorumlular Federasyonu Başkan Yardımcısı Duran Ekri, Torunlar eski Dernek Başkanı Selahattin Yıldırım, Pursaklar Sosyal Güvenlik Müdürü ve Uğurludağ Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Karanfil Uyar ve dernek üyeleri ile bir süre görüştü.

‘BBP MİLLETİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK’

14 Mayıs seçiminin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Fehmi Güney, “Ülkemizin bekası istiklali ve istikbali için, vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza edebilmek için önceliğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesidir. Büyük Birlik Partisi olarak Meclis’te grup kurarak vatandaşlarımızı en güzel şekilde temsil edeceğiz inşallah” dedi.

‘DOĞRUDAN ASLA AYRILMAYACAĞIZ’

Mutlu ve yaşanılır bir Çorum arzu ettiklerini vurgulayan Güney, desteklerinden dolayı tüm dernek yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederek, doğrudan asla ayrılmayacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
makarnacılar 2023-05-08 21:51:23

Habercim 19 olacak yandaş site Çorum genelinde toplasan 150-200 oy bile alamayacak partilerin adaylarının haberini yapıyor. Millet ittifakının adayları ile ilgili haberleri hiç göremiyoruz. Bu kadar karaktersiz olmayı nasıl beceriyorsunuz. yoksa sizde mi makarnacısınız

Avatar
Ali 2023-05-08 21:35:33

Vekillikten umut mu kesildi . Böyle yapmayın . Oylar BBP ye diyelim

Avatar
Dursun 2023-05-08 22:13:31

Son hafta geldi . Seçim havası yok . Millet Akp den ümidini kesmiş ; chp ye de güvenemiyor,

Avatar
İsmail 2023-05-09 13:20:20

Bi taraf diyorki iki önceliğimiz var vatanımız ve bayrağımız diğerleri diyorki önceliğimiz Erdoğan sonrada vatanımız ve bayrağımız diyenlere terörist diyorsunuz kusura bakmayın vatan ve bayrak olmadıktan sonra milyonlarca Erdoğan olsa kaç yazar kaldık bi tanesi vatanı ne hale getirdi insanları ayrıştırdı bütün değerleri sattı içini boşalttı

banner165