Bu sözler Çorum'a

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayımladı, bir de söz verdi

19 Mayıs 2023 Cuma 11:00
Bu sözler Çorum'a

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayımladı, bir de söz verdi.

Seçim sürecinde az zamanda çok çalışarak, sıkmadık el bırakmadıklarını, Çorumluların da teveccüh göstererek kendisini yeniden milletvekili seçtiğini hatırlatan Kayrıcı, “Ülkemizin ateşle sınandığı bu günlerde milletimiz bizi göreve davet etti, sorumluluk yükledi. ‘Önce ülkem ve milletim’ şiarından şaşmadan ülkemizin felahı milletimizin refahı için gece gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

TBMM’DE ÇORUM’UN SÖZ HAKKI VAR’

Çorum için gece-gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Kayrıcı, “Bugünden itibaren artık TBMM kürsüsünde Çorum'un da söz hakkı olacak, Çorum'umuz da devletimizin imkanlarından hak ettiği payı alacak. Bunun için yılmadan mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayrıcı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“14 Mayıs genel seçimlerinde; yüce Allah'ın izni, siz değerli hemşehrilerimizin teveccühleri ile milletvekili seçilmek bizlere tekrar nasip oldu. Bugün itibariyle mazbatamızı alarak fiilen görevimize başlamış bulunuyoruz. Az zamanda çok çalıştık, gayret bizden Tevfik Allah'tan dedik, şehrimizde sıkılmadık el bırakmadık.

MİLLETİMİZ SORUMLULUK YÜKLEDİ’

Ülkemizin ateşle sınandığı bu günlerde milletimiz bizi göreve davet etti, sorumluluk yükledi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak taşıdığımız sorumluluğun bilinciyle mazi ile ati arasında köprü olacağız. Ecdadımızın bizlere mirası olan bu muazzez vatanı bizler de gelecek nesillere bir çakıl taşını dahi zayi etmeden bırakmanın çabasındayız. ‘Önce ülkem ve milletim’ şiarından şaşmadan ülkemizin felahı milletimizin refahı için gece gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

‘ÇORUM ARTIK TBMM’DE SÖZ HAKKI OLACAK'

Bugünden itibaren artık TBMM kürsüsünde Çorum'un da söz hakkı olacak, Çorum'umuz da devletimizin imkanlarından hak ettiği payı alacak. Bunun için yılmadan mücadele edeceğiz.

‘ÇORUM İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM’

Sizler bize güvendiniz biz de sizlerin desteğiyle Çorum için gece gündüz çalışacağımıza huzurlarınızda söz veriyoruz. Sefer bizden zafer Allah'tandır. Bu mukaddes vazife için bizi görevlendirdiği için Allah-u Teâla’ya sonsuz hamd-i senalar diliyor; bizleri çıktığımız bu yolda yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.”

Son Güncelleme: 19.05.2023 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-05-19 13:37:40

Sadece bu adamı seçtik biz galiba, başka konuşan görünen eden yok... Bi mazbata aldılar sağolsunlar... Habercim, bir manşet at ya, nerde bu adamlar? Bir teşekkür mesajı da mı verilmez?! Seçimden önce her gün haber girdirtiyorlardı?

Avatar
İskilipden 2023-05-19 11:39:09

Gözümüz arkada kalmaz. Sayın vekilim biz gerekeni yaptık. Allahım Çoruma, İskilip e Tosyaya ve tüm ilçelerimize hizmetler getirmenize vesile olsun. Çorumun, İskilip in diğer ilçelerin ihtiyaçlarını biliyorsunuz. Önümüzde Belediye seçimleri var. Sahki genel seçimlere hazırlık gibi çalışmalısınız. bu gün 6. gün seçim biteli. Günü gününe eşit olan zarardır sözünü unutmayınız. Gençlik bayramınız kutlu olsun.

Avatar
Uğur Yıldırım 2023-05-19 16:39:33

Allahın izni ile biz inandık görevimizi yerine getirdik .Sıra sizde sayın vekilim mevlam muaffak etsin yolunu saygılar iyi çalışmalar,ülkücü derler bize ,

Avatar
Veli 2023-05-19 19:36:47

Sayın Vahit kayrıcı vekilim Çorumun yeni umudu sizsiniz. Çoruma tren yolu ve çorum iskilip Tosya yolunda tek umudumuz sizsiniz. Başarılar diliyoruz Allah yardımcınız olsun saygılar.

Avatar
Reis 2023-05-20 00:41:03

Başta her gelen böyle konuşuyor ondan sonra sesleri kesiliyor neden yukarıdan sus deniyor tamam unutuldu gitti canlı yayında sağlık müdürlüğündeki müdürlerin eşlerinin ne yaptığını kendi söyledi bakın bakalım değişen birşey olacak mı?

Avatar
Millet 2023-05-20 00:51:19

Akpartiyi ve erdoğanı bitirecek ak parti teşkilat yönetimidir. İşte sonuç ortada 3 üncü vekilde gitti dahada beter olunacak ak partililer birbirine sahip çıkmadı çıkmıyorda birbirleriyle uğraşmaktan o iki vekilde erdoğana yatıp kalksın dua etsinler…

Avatar
Ak parti 2023-05-20 00:53:46

Ak parti il başkanı derhal istifa etmeli oylar neden düştü bu gidişle 2. Turda bir milletvekili daha kaybeder. Demedi demeyin…

Avatar
Mustafa 2023-05-20 09:28:45

Organize sanayide yer kalmamış yatırım yapacak.En acil çözülmesi gereken sorun bu