Ceylan tek tek not aldı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Buharaevler Mahallesi'nin sorun ve taleplerini tek tek not aldı.

09 Mart 2021 Salı 00:22
Ceylan tek tek not aldı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve beraberindeki heyet Buharaevler Mahallesi Muhtarı Ümit Patıroğlu’nu muhtarlık bürosunda ziyaret ederek, mahallenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekili Ceylan’a ziyareti sırasında AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur eşlik etti.

Mahallenin beklentilerini AK Parti heyetine anlatan Patıroğlu, Buharaevler Mahallesi’nde yapılacak olan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Patıroğlu, "Sürekli bizlerle ilgilenen, sıkıntımız ve derdimiz olduğu zaman bizleri dinleyen başta milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan olmak üzere AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum."dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise 11 Mart’tan bu yana Türkiye'de koronavirüs vakalarının görülmesiyle, hükümet ve belediyelerin ciddi bir seferberliğe girdiğini, bu süreçte AK Parti teşkilatları olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Meclis çalışmalarına ara verildiği ilk fırsatta seçim bölgesinde hemşerileriyle bir arada bulunmak için sürekli Çorum’a geldiğini belirten Milletvekili Ceylan da, memleketinde her şartta vatandaşları dinlemek, sorunlara çözüm olmak, sorunlar karşısında ortak aklı ön plana çıkararak yapılacak hizmetlerin en iyisini işbirliği ve güç birliği içerisinde yerine getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Pandemi sürecinin hassasiyetini göz önüne alarak, çeşitli buluşmalar ve görüşmelerde bulunmaya gayret gösterdiklerini belirten Ceylan, muhtarlarla gurur duyduklarını kaydederek, şöyle devam etti; “Bizim için muhtarlarımız çok kıymetlidir; çünkü muhtarlarımız hiçbir siyasi parti bünyesinde bulunmadan halk tarafından sevildikleri için seçilmiş kişilerdir. Halkı da en yakından tanıyan sizlersiniz. Mahallelerimizle ilgili sıkıntıları, problemleri sizlerle birlikte tespit ediyoruz. Bizim için muhtarlarımız çok önemlidir” dedi.

Millete hizmet etme gayeleri için istişare kültürünü bir gelenek haline getirdik.Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla belli zamanlarda bir araya gelerek daha iyi hizmet ve yatırımlarımız için istişare toplantılarına katılıyoruz. Köy ve mahalle muhtarlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizin sorunlarını çözümü için çaba gösteriyoruz. Eğitim'den sağlığa, alt yapı sorunlarından yol sorununa kadar bizlere iletilen bütün sıkıntıların çözümü için memleketimize ve hemşehrilerimize olan aidiyet duygumuz ile çözüm bulmaya gayret ediyoruz.”
Mahallenin beklentilerini tek tek not alan Ceylan, en kısa sürede ihtiyaçların karşılanması için gerekli yerlere talimat vereceğini kaydetti.

Ceylan, son olarak Buharaevler Mahallesi Tevhid Camiinde cami cemaati, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.