Ceylan teşkilatlardan memnun

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, partisinin merkez ilçe teşkilatının toplantısında genel merkezin talimatlarını paylaştı.

14 Mart 2021 Pazar 13:18
Ceylan teşkilatlardan memnun

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, partisinin ana kademe teşkilat yöneticileri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Ceylan, AK Parti İl, Gençlik ve Kadın Kolları yönetim kurulundan sonra Merkez İlçe Teşkilatı'nın haftalık olğan toplantısına katılarak genel merkezin direktiflerini paylaştı. 

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile birlikte merkez ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısına katıldı.

Teşkilattan gelen bir milletvekili olması nedeniyle parti çalışmalarına büyük önem verdiğini belirten Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleriyle istişare etti.

Ceylan, hem genel merkezin direktiflerini teşkilat mensuplarıyla paylaştı hem de onların taleplerini dinledi.

Partilerde teşkilat çalışmalarının önemine değinen Ceylan, teşkilattan gelen birisi olarak çalışmaların zorluğunu iyi bildiğini, ancak Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideriyle aynı partide siyaset yapıyor olmanın da büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getirdi.

Merkez İlçe Teşkilatının bir partinin lokomotifi olduğuna dikkat çeken Ceylan, uzun yıllardan beri birlikte siyaset yaptığı Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulunun çalışmalarından da son derece memnun olduklarını vurguladı.

Son Güncelleme: 14.03.2021 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2021-03-14 14:29:24

Siyasiler her seyden memnun; Ama halk memnun değil. Nedeni ise gelirler düşük son 6 ay icinde Develuasyon oldu yasam cok zorlaştı gencler işsiz emekli asgari ucretli perisan ama onemli degil Aya gidiyoruz ASC memnun olsun biz surunsekte onemli degil varsin onlar pembe tablo cizip gunlerini gun etsinler

Avatar
Oy oy 2021-03-14 16:45:58

Halk sizden ve özellikle senden memnun değil asc, bu gidişle dip yapacaksın, ikiye böldün partiye, sahi diğer vekil nerde? Bi sorun mu var aranızda genel yok yanınızda, herkes ayrı telden çalıyor, teşkilatlardan memnunmuş vay vay vay, sen memnun olsan ne olmasan ne...

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2021-03-14 23:35:33

Bu ilçe başkanı bitek bana mı sevimsiz gereksiz faydasız geliyo. Yoksa çok iyi, herkes seviyo da bende mi arıza.

Avatar
Hay Hay 2021-03-14 13:53:45

Evet siz memnunsunuz ama bir halk memnun değil.Eski ruh yokoldu.

Avatar
Emin 2021-03-14 14:44:36

Yanına almış ilçe başkanını ne yüzle gezerler

Avatar
Kenann 2021-03-14 18:31:05

İyi de biz sizden memnun değiliz,
Şöyle Halkın arasına bir karış, hal hatır sor. Sor da öyle pişkin pişkin gulebiliyormusun...

Avatar
Çorumlu 2021-03-14 17:44:24

Halkta memnunsa durmak yok yola devam

Avatar
Çorumlu 2021-03-14 19:40:33

Bakın sn çorum artık gözünün önüne bak bu ceylsn çoruma dışarıdan taşerona kadro verilirken adam getirdi. üniversiteyi ne hala getirdi bu zat Allah bir dese şüphe duyarım takdir çorum halkının