Deva Partisi'nde yeni atama

Deva Partisi İl Başkanlığına İsmail Hüsamettin Öztürk atandı

28 Mart 2023 Salı 10:42
Deva Partisi'nde yeni atama

Deva Partisi İl Başkanlığına İsmail Hüsamettin Öztürk atandı.

Partinin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre; DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk'un 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde milletvekili aday adayı olması sebebiyle boşalan il başkanlığı görevine, il yönetim kurulu üyesi İsmail Hüsamettin Öztürk'ün il başkan vekili olarak atandığı belirtildi.

İSMAİL HÜSAMETTİN ÖZTÜRK

1979 yılında Çorum’un Osmancık ilçesinde dünyaya gelen İsmail Hüsamettin Öztürk, ilköğretimi Mecitözü ve Eti ortaokulu ve lise öğrenimini Fatih Lisesi’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Çankırı Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
2001 yılında eğitim hayatını tamamladıktan sonra Orman Mühendislik faaliyetlerine başlayan Öztürk, 2007 yılında Öztürk Orman Mühendislik firmasını kurdu. 2018 yılından bu yana Serbest Yeminli Meslek Mensubu olarak faaliyetini sürdürüyor.
Evli, 2 çocuk babası olan Öztürk, 2022 yılına kadar 14 yıl Orman Mühendisler Odası Çorum İl Temsilciliği görevini yaptı.

Son Güncelleme: 28.03.2023 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başöğretmen 2023-03-29 10:38:46

şu gülüşleri çok şey ifade ediyor