‘İttifak’ kararı sonrası ilk açıklama

30 Aralık 2023 Cumartesi 01:01
‘İttifak’ kararı sonrası ilk açıklama

AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Çorum heyetinin kente umutlu döndüğünü belirterek, “16 belediyenin tamamını kazanacağız."dedi.

'MHP KENT MERKEZİNDE ADAY ÇIKARMAYACAK'

MHP’nin Çorum il merkezinde aday çıkarmayacağının açıklanması üzerine değerlendirme yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, Cumhur İttifakı’nın 16 belediyenin tamamını kazanacaklarını savundu.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Teşkilat temayül toplantısına Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Murat Günay, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ın da bulunduğu yöneticilerin katıldığını hatırlatan Günay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Çorum heyetine, mevcut belediye başkanları ile ilgili  ‘Devam Edilsin’, ‘Devam Edilmesin’, “Fikrim yok” şeklinde sorular yöneltildiğini, alternatif olarak da ikinci ismin yazılmasının istendiği bilgisini paylaştı.

YEREL SEÇİMDE 16 BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından yeni yönetimiyle göreve hazır olduklarını belirten Günay, “Biz görüşlerimizi, fikirlerimizi Cumhurbaşkanımıza ilettik. Son kararı kendileri verecektir. Çorum her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Biz de Ankara’dan döner dönmez kolları sıvadık. Yeni yönetimimizle bir yol haritası belirliyoruz. İl ile birlikte toplam 16 belediye var ve Cumhur İttifakı olarak hepsini kazanacağız. İlk günkü aşkla azimle çalışacağız. Bir bakıma 31 Mart seçimlerinde Çorum’da Cumhur ittifakı rüzgarı esecek.”dedi.

Son Güncelleme: 29.12.2023 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslinda olan! 2023-12-30 10:16:05

H.ibo varsa savndiga gitmiyorum. Oy yok!

Avatar
İskilipli 2023-12-30 03:09:57

İskilip 4 gözle seçimİ bekliyor.
Eli, ayağı tertemiz adayların var başkan. Encümen de kimseye ihtiyacı olmayan kişileri tespit ediver ilçe 4 yıldır olanları görüyor unutmuyor bu arada Seçilecek başkanın gazakistan sevdalısı olmasın adayların hiç birinde öyle özellik gerçide

Avatar
Özçorum 2023-12-30 23:03:18

Bu gidişle sandığada gitmeyecez anlaşılan ama bizi bu hale sokanlar Allah sorar

Avatar
Sorumlu 2023-12-30 06:15:34

Size demiştim. Ben aday olsam kazanırım. İttifak var. Çünkü millet reisi seviyor. Bari hocayla devam inşAllah.

Avatar
Gerçekci 2023-12-31 21:24:52

Bu secimde bence bir önceki seçime göre çok daha az oy alacaksınız beyler.Neden mi etrafınızda halktan kopuk onlarca yalaka tayfası var.Soru şu az oy alırsanız gidecek mısınız yoksa hala o koltuklarda oturacak mısınız?

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-12-31 21:36:51

Mehmet Tahtasız, Ulaştırma Bakanı'na TBMM de, Çorum Havalimanı' nı soru önergesi veriyor. Ulaştırma Bakanı'nın yazılı cevabı, Çorum Havalimanı 2002 yılında yatırım programından çıkarılmıştır. Yani her seçim Ak Parti' li siyasetçiler Çorum'a Havalimanı yapılacaktır diye yalanlar söylemişler. Her seçim öncesi Çorum Havalimanı'ndan bahsetmeleri yalanmış. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....