Külcü yeni bir şeyler söyledi

AK Parti il Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada  ‘Çorum için söyleyecek yeni sözümüz var’ diyen  eski başkan ve aday adayı Muzaffer Külcü, yeni bir açıklama yaptı.

05 Ocak 2024 Cuma 23:04
Külcü yeni bir şeyler söyledi

AK Parti il Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada  ‘Çorum için söyleyecek yeni sözümüz var’ diyen  AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Külcü, bugün yeni bir video mesaj yayınladı. Mesajında Çorum için hedeflerini ‘yeni sözler’le dile getiren Külcü, geçmişte yaptıklarını referans göstererek yeni ve daha büyük hizmetlere imza atma sözü verdi.

Külcü, “Bu şehri yeniden eser belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden gerçek belediyecilikle inşallah buluşturacağız."dedi.

İşte Külcü’nün o açıklaması:

“Malumumuz bir süredir yoğun bir şekilde belediye başkan adaylığı ile ilgili yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bu videomuzla sizlerle bir kez daha buluşmak istedim.

ÇOK BÜYÜK İDEALLERİMİZ VARDI, BAŞARDIK

2009 yılında belediyemiz için yola çıktığımızda bu şehrin geleceğine dair çok büyük hedeflerimiz, çok büyük ideallerimiz vardı. O gün konuştuklarımızın birçoğunu yapamazsınız, yetiştiremezsiniz diyenler bile olmuştu. Ama biz size inandık, kendimize inandık, ekibimize inandık ve gece-gündüz demeden karıncalar gibi çalışarak hamdolsun görev süremizin sonunda devler gibi eserler ortaya çıkardık. Bunların hepsini burada tek tek saymam mümkün değil. Ama hangi mahallemizin hangi köşesine gitseniz bu eserlerimizi mutlaka görüyorsunuz. Biz bunları mutlaka önemsiyoruz.

EN ÖNEMLİSİ GÖNÜLLERE DOKUNMAK

Ama bunların hepsinden daha fazla önemsediğimiz bir şey var ki, o da gönüllere dokunmaktır. Bu şehrin gencine, yaşlısına, kadınına, erkeğine, engellisinden ihtiyaç sahibi hangi kardeşimiz varsa hepsine yetişmeye, onlarla buluşmaya, onlarla el ele gönül gönüle olmaya çalıştık. Hem yaptığımız fiziki yatırımlarla hem de sosyal projelerimizle Türkiye'nin birçok şehrine örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya çıkardık. Tabi bunlar dünün işleriydi.

BUGÜN BİR ŞEYLER SÖYLEMENİN VAKTİ

Şimdi biz diyoruz ki yeni bir gün. Öyleyse bugün yeni bir şeyler söylemenin vaktidir. Dünya hızla değişiyor. İhtiyaçlarımız her gün artıyor, çeşitleniyor. Biz de şehirlerin yarışında şehrimizi, Çorumumuzu geride bırakmamak, ileride en öndeki şehirlerden birisi yapmak için çalışmaya yeminliyiz. Bu şehrin insanlarına karşı çok büyük sorumluluklarımız olduğuna inanıyoruz. Yine gece demeden, gündüz demeden çalışacağız. Dün nasıl başarmışsak inanıyorum ki sizlerle el ele vererek yarın çok daha büyüklerini başaracağız. Bunu yaparken her bir kardeşimizi kendi canımızdan aziz bilerek birlikte inşallah başaracağız. Dün söz verdik, yaptık. Bugün yine söz veriyoruz. Göreceksiniz birlikte yine yapacağız.

ESER, HİZMET VE GERÇEK BELEDİYECİLİK

Bu şehri yeniden eser belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden gerçek belediyecilikle inşallah buluşturacağız.”

Son Güncelleme: 05.01.2024 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Liyakat 2024-01-06 03:59:50

Muzaffer bey sizi seviyoruz gerçekten gönüllülere dokunabildiğiniz için ve maalesef size Trenyolu havalimanı dedikçe tersi bir tutumla şaşırttınız bizi ama ben sizin bu konuda artık halkla aynı şekilde düşündüğünüze inanıyorum.İnşAllah olursanız oyum size ve tüm Çorumlulara, birde eski idarecilerden nasip aldı bu hal...artık işinin hakkını veren ikiyüzlü olmayan çalışan sağlam idareciler nasip etsin şimdiden yaratan...

Avatar
Abdullah 2024-01-06 06:17:50

İcraat adamı .

Avatar
Gören adam 2024-01-06 04:27:07

Yaptığın haksızlığın hukuksuzluğun haddi hesabı yok göz boyama işini güzel beceriyon..yancilarin ellerini ovuşturuyo Dün randevu aldım hastanedeydim çamurun içine gömdünuz hastaneyi üç paralık dünya menfaati için Askerîyenin yerine yapılacakti..?senin yerin siyasi mezarlık boşa heveslenme.. Ağır ceza mahkemeletinde Ak parti adayiyim.diye ceza almaktan kurtulamassin..

Avatar
Askeriye 2024-01-06 16:10:38

Orayıda kamulaştıran kimdi ve adam akıllı bir kişilik... yani bilerek çamura yatmaz ama belki bilinmeyenler vardır herşey açıklanmıyor mecburen yeryüzünde bazen

Avatar
1919 2024-01-06 10:37:52

Doğru yapar ama kendine de yapar. Bir de reisi taklit ederek konuşuyor.

Avatar
Sorumlu 2024-01-06 11:54:37

Gören adam a katılıyorum. Hangi yüzle aday oluyor anlamadım. 9 yıl yapmamış tren hava alanı polis okulu. Şimdi boş konuşma yaptı.

Avatar
Utanma duygusu 2024-01-06 14:05:42

Seni görevden niye neden aldılar..telime mesaj gelmiş okumadan sildim.. dış güçlerin oyunu dersen şaşırmam.. cezadan kurtulmak için aday olduğunu cümle alem biliyor..ak parti adayıyım dedirtmek için zaten kendinde biliyon sıfır şansın olduğunu...

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-06 14:29:42

Muzaffer Külcü yarım kalan Çorum Havalimanı için moloz yığını demişti. Sonrasında dönemin Ulaştırma Bakanı'na Salim Uslu ile UÇAK MAKETİ hediye edip Çorum'a Havalimanı istiyoruz demiştir. Allah aşkına ne yüzle, hangi yüzle Çorum'luların karşısına çıkıp da oy isteyip, Belediye Başkanı olmak istiyorum diye biliyorsun. Allah' tan korkun. Senin Çorum'a yararın olmaz, zararın olur. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyuttuğun yetmiyor mu? Sen bu saatten sonra Avukatlık bürosunda çalışmaya devam et. Düş artık Çorum'un yakasından, yeter artık bırakın gidin. Çorum'u, Çorum sevdalıları yönetsin. Elimizde ki bütün yatırımları aldılar, sesiniz soluğunuz çıkmadı. Milletvekili oldun, Belediye Başkanı oldun, Çorum hep geri gitti. Yeter düşün artık Çorum'un yakasından, gidin. Çorum sevdalıları, Çorum'u yönetsin. Kendi çıkarlarınız uğruna Çorum'u mahvettiniz. Anadolu Kaplanı Çorum, sizlerin sayesinde Anadolu Kedisi oldu. YETEEEEER, BIRAKIN ÇORUM'U, ÇORUM SEVDALILARI YÖNETSİN.

Misafir Avatar
Başöğretmen 2024-01-08 13:12:16 @Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

kimmiş çorum sevdalısı ismini söyle bilelim heri

Beğenmedim! (1)