Meryem Demir yeniden başkan

Tek listeyle gidilen AK Parti Kadın Kolları İl Kongresi'nde mevcut başkan Meryem Demir yeniden seçildi.

08 Şubat 2021 Pazartesi 18:21
Meryem Demir yeniden başkan

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Tek listeli kongrede mevcut başkan Meryem Demir yeniden  seçildi.

Anitta Otel'de düzenlenen kongreye AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir'in tek aday olarak katıldığı kongrede mevcut başkan güven tazeledi. Kongreye kadın kolları üyelerinin ilgisi yoğun oldu.

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI YÖNETİM KURULU

Aygül Yaşar, Aylin Memik, Aynur Gadik, Ayşenur Bodur, Ayşenur Yıldırım, Canan Bıyık, Didem Kaplan, Ebru Çelik, Elif Ahıska, Elif Kabadayı, Fadime Paşaoğlu, Fidan Gül Figen Gülhan, Filiz Akbulut, Gülşen Güney, Hacer Topçu, Hanife Gamsız Berber, Hatice Kayadibi, Hatice Kirci, Havva Atmaca, Hülya Gülen, İkbal Değirmenci, İkcal Ünsal, İlknur Çetin, Kübra Karabulut, Melahat Özeşme, Merve Yangın, Müberra Doğan, Safura Umutlu, Selda Demirbağ,Selma Kılıçarslan, Semiha Aktı, Semra Özdağ, Sibel Çalışkan, Suzan Polat, Sündüz Öçel, Şüheda Doluyucu, Zeynep Gödek.

Son Güncelleme: 09.02.2021 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen.! 2021-02-08 19:28:32

Korona virüs hak getire Anittaya ugramiyor desenize!

Avatar
yazıklarolasun 2021-02-08 19:20:01

Kurbanlar işe yaramış demek ki. Artık kocası kesin rektör bi yere

Avatar
Mevlüt 2021-02-08 19:12:54

Menfaat çıkar düşünen kazandi iniş hizlaniyor

Avatar
Doğrucu 2021-02-09 02:29:26

Güven tazeledi diye haber yapıyolar tek aday tabiki seçilicek bence başka birisi getirilmeliydi gençlik kollarının ve kadın kollarının deyişime ihtiyacı vardı ne yazıkki aynı isimler yetersiz kadro

Avatar
Bir dost 2021-02-08 20:56:44

2002 Yılından beri Ak Partiye hem genelde hem de yerelde oy veriyorum. Nedeni reis referandum da da evet dedim ama artık yeter artık midem kaldırmıyor tiksinti gelmeye başladı. Adam gibi adamlar gelene kadar oy kullanmayı düşünmüyorum. Ha bu arada hiç bir partiye de üye değilim ve hiç bir işim de olmamıştır olmaz da. Her şey memleket için di. Biri de gönüller yapmaya geliyoruz dedi karşılıksız ve beklentisiz kendini destekleyenleri anında unutuverdi. İki hatır kelamını bile esirger oldu. Siyasi yada maddi güç sahiplerine yakınlaşıverdi. Halbuki sana inananlar karşılık beklemeden gücü yettiğince destek oldular. Şimdi ki yakınlaştıklarının fırsatları olsa seni bir kaşık suda boğacaklardı. Demedi deme.

Avatar
Oy yok 2021-02-08 21:29:20

Insanı herşeyden soğuttunuz. Akp ye tövbe bir daha oy moy yok. Artık herşey bitti milletle dalga geçmek kaldı

Avatar
Hakkı Arlı 2021-02-08 23:27:25

Çocuğumu kurban ederim diyen biri neden tekrar seçiliyor? Ak Partim bunu neden yapıyosun? Ak Partime birileri kıyıyor

Avatar
Ahmet 2021-02-09 13:22:08

1 kongrede 2 yanlış. Bu hanımefendinin tekrar aday olması, adaylığının kabul edilmesi çok büyük bir yanlış. Diğer yanlış da lokantacı/kahvehane/kafe esnafını virüs yasaklarıyla bitirirken böyle toplanıp kongre yapılması insanlarla dalga geçmektir.