MHP’den sert tepki

MHP ilçe başkanları parti yönetiminden istifa ve il başkanına yönelik eleştiriler üzerine ortak basın açıklaması yaptı.

03 Ağustos 2022 Çarşamba 00:35
MHP’den sert tepki

MHP ilçe başkanları ortak basın açıklaması yaptı.

Bazı sosyal medya mecralarında parti yönetiminden istifa ve il başkanına yönelik eleştiriler üzerine yapılan ortak açıklamada, “Bizler ilçe başkanları olarak, liderimizin ve liderimizin Çorum'daki gölgesi olan İl Başkanımız Agah Karapıçak beyin emrindeyiz. Bu tür ayak oyunlarıyla bir yere gelebileceklerini zanneden gafillerin de dimdik karşısındayız. Zillete payandalık yapanlara sesleniyoruz; ne yaparsanız yapın partimizin yükselişini engelleyemeyeceksiniz 2023 hedeflerimizi sabote edemeyeceksiniz." ifadelerine yer verildi.

İLÇE BAŞKANLARI AÇIKLADI

MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Oğuzlar İlçe Başkanı Ahmet Çörekçi, Ortaköy İlçe Başkanı Murat Eraslan, Dodurga İlçe Başkanı Erol Büker, Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, Boğazkale İlçe Başkanı Ali Oran, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ve Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem imzalı ortak açıklamada görüşlere yer verildi:

'AMAÇLARI KURUMSAL KİMLİĞE ZARAR VERMEK'

Basın aracılığıyla yapılan açıklamalarla partimizden istifa ettiklerini belirten, ancak asıl hedefleri planlı ve sistematik bir biçimde partimize ve partimizin kurumsal kimliğine zarar vermek olan, kurt postu giymiş yalancı çakallara karşı Çorum’daki tüm ilçe başkanları olarak ortak basın açıklamamızdır.

'SÖZDE ÜLKÜ DEVLERİ'

Ülkücüyüm ama, teşkilatımın emrindeyim ama, liderimin çizgisindeyim ama, diye başlayan süslü cümlelerle sözde istifa ettiklerini açıklayan ‘sözde ülkü devleri’ bizler sizin kimlere hizmet ettiğinizi, nasıl ayak oyunları çevirdiğinizi iyi biliyoruz. Şahsi menfaatler uğruna gaflete düşüp Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin Çorum'u emanet ettiği sayın İl Başkanımızı beğenmediğinizi ifade ederek liderimizin sözünün kendinizin nezdinde yok hükmünde olduğunu beyan ediyorsunuz. Üstelik de bunu kendinizi bir ‘ülkü deviymiş gibi’ lanse etmeye çalışarak yapıyorsunuz.

Önce kendi benliğinizi bulmaya çalışın. Sizler laflarınızdaki gibi ülkücü müsünüz? yoksa zillete hizmet eden birer hain misiniz? Öncelikle buna bir karar verin.

'KAMUOYUNA ÇIK BEYANIMIZDIR'

Saygıdeğer kamuoyuna açık beyanımızdır;

Bizler ilçe başkanları olarak, liderimizin ve liderimizin Çorum'daki gölgesi olan İl Başkanımız Agah Karapıçak beyin emrindeyiz. Bu tür ayak oyunlarıyla bir yere gelebileceklerini zanneden gafillerin de dimdik karşısındayız. Zillete payandalık yapanlara sesleniyoruz ne yaparsanız yapın partimizin yükselişini engelleyemeyeceksiniz 2023 hedeflerimizi sabote edemeyeceksiniz.

'BAŞARAMAYACAKSINIZ'

Zilletin truva atlığını yapmaya çalışanlara rağmen, zillete inat, Kandil’e İnat, dış mihraklara inat biz yine Başaracağız...! Başaracağız...! Başaracağız...!”

Son Güncelleme: 03.08.2022 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asena 2022-08-04 07:55:45

Mhp içerisinde IYI ye sempati duyan,aralarında fikir ve gönül birliği olduğuna inanan yüzbinlerce insan var.(İl,ilçe,belde yönetiminde olan,taban dahil).Bunların bir kısmı istifa ediyor bir kısmıda seçim sonuçlarını sessizce bekliyor.Kimse Mhp liyim diyemiyor,ülkücüyüm demekle yetiniyor.IYI nin yükselişinin farkındalar.Seçimde başarılı sonuç alırsa buradakiler zaten bizim arkadaşımız deyip işin içinden çıkacaklar.

Avatar
Alparslan 2022-08-04 13:27:55

MHP yi bitirdiniz.Yakında sizi başka bir partide siyaset yaparken görürsek şaşırmam.Sizin davaya bağlılık gibi bir düşüncenizin olmadığını düşünüyorum.

Avatar
Boş işler 2022-08-03 09:46:37

Mhp kaldımı ki başkan?Gazel okuyorsun.

Avatar
ateşbeyi 2022-08-04 04:39:37

MHP nerede diyeceğim ama MHP cafelerde:) AKP değirmenine su taşıyarak MHP bitirdiniz. Bırakın ülkücü okul müdürünüm okullarda ülkücü müdür yardımcısı kalmadı. ülkücüler AKP'nin günahına ortak yapıldı. AKP'liler ilk fırsatta sizi satar. Başkan iki eleştiriye böyle tepki vereceğine halkın içine karış. 15 TL çay içilen cafeler de oturmak ülkücülük değildir. Millet aç, millet çay simit parası alamıyor. Hayat size güzel. birde halka bakın.

Avatar
Kıraç 2022-08-03 08:23:55

Ak Parti ile birlikte olduğunuz sürece,Ak Partinin yanlışlarına karşı durmadığınız sürece,Ülkücüleri toplu toplu kaybederek.MHP'yi her geçen gün daha daha KÜÇÜLTMEYİ.....
% BAŞARACAKSINIZ!!!!
% BAŞARACAKSINIZ!!!!
% BAŞARACAKSINIZ!!!!
% BAŞARACAKSINIZ!!!!
Bunları yaparak,bizleri de mahvediyorsunuz...!!!

Avatar
Kamil 2022-08-03 03:15:15

Bu Millet geçim derdine düşmüş sizin derdinize bakarmisın, ağami eleştirmişler o dazoruna gitmiş tayfalari toplamış aşıp kesiyor..
Bu milletin durumu sizi rahatsız etmiyor mu?

Avatar
İskilipden 2022-08-03 06:10:35

Belediye seçimleri öncesi Bahçeli İskilip i istiyor diye yerel basında manşet atılmıştı.
İskilip halkı birazda mevcut yönetimi tepki olsun diye İskilip Belediyesinde MHP ye verdi peki İlçenin istedikleri Tosya Iskilip yolu, Meslek Yüksek Okulu, İskilip Çorum Ankera kavşağındaki keskin viraj, Kale restorasyonu, dere ISLAHLARI bir şeyler yapın vekil seçimlerine 10 aydan az kaldı

Avatar
SC 2022-08-03 18:44:24

EMEĞİNİZ EMANETİMİZ diyerek bizleri kandıran ÖSYM EMEĞİMİZİ ÇALARKEN YAKALANDI...YAZIKK..Bunlar inanan kişiler,imandansan zarar gelmez diyerek bunlara oy verdik hem hakikaten inananlara hem bütün millete zarar verdiler. KUZUYU KURDA EMANET ETMİŞİZ,HABERİMİZ PEYDER PEY OLDU.