Millet değişimi arıyor

Çorum'da konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, ülkede iktidarın değişim arİfesinde olduklarını iddia etti.

23 Şubat 2021 Salı 20:53
Millet değişimi arıyor

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Seçime Hazırlık Toplantısı’ bugün gerçekleştirildi.
Anitta Otel’de gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

ÇORUM’UN İSTEDİĞİ YATIRIMLAR UZAY
ÇALIŞMALARI NEDENİYLE YAPILAMIYOR’

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti’nin Çorum’a 19 yıldır vaat ettiği hiç birşeyi yapmadığını savunarak. “Ulaştırma Bakanı, Çorum’a yapılmasını istediğimiz yatırımların ne yazık ki uzay çalışmaları nedeniyle olamayacağını ifade etti. Çorum’a benzin istasyonu yapmadınız ki uzay istasyonundan bahsediyorsunuz” dedi.
Ulaştırma Bakanı’nın Çorum ziyaretinin sonuçlarını eleştiren Özsaçmacı, “Çorum’un ticaret ve ihracatta Türkiye’de 15’inci sırada olduğunu belirten Özsaçmacı, istenilen lojistik desteklerin sağlanmasını, demiryolunun yapılmasını ve havaalanın faaliyete geçirilmesini yıllardır söylediklerini dile getirerek, “Siyasi tarihimizin geçmişi kendisini uçuyor sananlarla dolu. Karanlık sayfalarda kaldı onlar. Yarında bu şekilde olacağı kanaatindeyiz. Çünkü artık söylenen yalanların yalan olduğunu ifade eden bir İYİ Parti var. Bunlar 3Y ile geldiler. O günkü yaşadığımız sıkıntıların daha fazlasını ne yazık ki bugün yaşıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, ülkede iktidarın değişim arİfesinde olduklarını iddia etti.
Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını, millet değişimi aradığını savunan Akalın, “Türkiye’nin makul aklı, makul vicdanı ve yegane iktidar alternatifi İYİ Parti hareketidir” dedi.

Cumhuriyetin kurucu ideolojisini içselleştirmiş, devlet yöneten yeni bir milliyetçiliğin İYİ Parti ile beraber iktidara geleceğini iddia eden Akalın, “Aşağıdan yukarıdan yolun sonunun göründüğü bu iktidarın gönderildiği dönemde, Türkiye’nin makul, akıllı ve büyük geleceğinin inşa etme sürecini birlikte ifade edeceğimiz bir dönemi yaşayacağız bundan sonra. Türkiye’de Türk Milliyetçiliğini, onların kaderini, şerefli uzman çavuşluk mesleği ile şerefli özel harekat polis memurluğu arasında gören o negatif güvenlikçi milliyetçiliğin bittiği, Cumhuriyetin kurucu ideolojisini içselleştirmiş, sivil, demokratik, halkçı, devlet yöneten yeni bir milliyetçiliğin İYİ Parti ile beraber iktidara geleceğini de müjdeliyorum size” diye konuştu. Türkiye’de yeni bir dönem başladığını da belirten Akalın, “Türkiye’de iktidarın değişim arefesindeyiz. Millet bu değişimi arıyor ve bu değişimin öncüsü olacak bu siyasal harekete de yüzünü çevirmiş durumda. Biz bu uzanan eli yakalayıp, samimiyetle sıkmalıyız” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2021 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2021-02-24 02:35:46

Fetocu aramıyor, KÂBEME saldıranlarla beraber HDPKKLILAR ile beraber ittifak, kahvaltıya sizde katılacak mısınız, yoksa o baş başa mı kahvaltı yapacak.

Avatar
Çorumlu 2021-02-24 01:04:35

yeni milliyetçilik Ahimin demirtaş kararının hemen uygulanmasını isteyen bir şey mi oluyor. terör destekçileri ile aynı yolda yürümek mi milliyetçilik. he ya Sizi bekliyor millet

Avatar
iyi partili 2021-02-24 22:17:27

dürüst ismiyle yorum yapan ve ismiyle tezat davranıştaki vatandaş.insan hafızası bazen çok çabuk unutuyor olayları.DİYARBAKIRDA şivan perver denen TÜRK düşmanının başından konfetiler atılıp .salya sümük ağlayanları çabuk unuttunuz galiba.Biraz geçmişi, araştırısanız kimler kimlerle görürsünüz şayet o yetenek kalmışsa.