Şahiner istifa etmedi

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner istifa etmedi.

16 Mart 2023 Perşembe 17:03
Şahiner istifa etmedi

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde aday adayı olması beklenen Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, istifa etmediğini açıkladı.

Son dakikaya kadar herkesin merakla beklediği ‘Başkan Abdulkadir Şahiner istifa edecek mi?’ sorusu yanıtını buldu. Başkan Şahiner, milletvekili aday adayı olmayacağını, görevine devam edeceğini deklare etti.

Belediye personeli ile bir araya gelerek istifa etmediğini duyuran Başkan Şahiner, “Sungurlu'ma yapacağım çok hizmetlerim var. Hazırladığınız listeleri geri yırtın. Yaptığınız planları suya atın. Koltuğumuzda gözü olanlar 23 Nisan’ı beklesin. Her türlü onayı veren Liderim Sayın Meral Akşener 'e minnettarım. İstifa etmemi bekleyip, personelimi işten çıkarma hayali kuranlara inat, beni günlerdir arayan Belediye Başkanlığını bırakmama karşı çıkan tüm hemşehrilerim için görevimin başındayım” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.03.2023 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taraftar 2023-03-16 20:11:04

ETSENDE GİDECEKSİN ETMESENDE HA BİRAZDAHA OTURURSUN OKADARRRRRR.

Avatar
Vatandaş 2023-03-17 09:40:19

Seçileceği yeri garanti görmemiştir de o yüzden istifa etmemiştir

Avatar
Can 2023-03-16 21:57:10

İnşAllah yerine ampulden birisi gelir de şu Sungurlu’yu o zaman görürüm..seni bi mumla arasınlar da başkan..Akkaş mıydı akkoç muydu onun hayali sanırım oraya başkan olmak ama Sungurlu halkı aklı selim halktır akıllıdır öyle bir hata yapmazlar

Misafir Avatar
öğretmen 2023-03-17 10:29:15 @Can

ne yaptı ki çorum yerel gazetelere reklam verip kendi egosunu tatminden başka

Beğenmedim! (1)

banner165