Tahtasız’dan Ahlatcı’ya: ‘Aynaya baksın’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın partisine yönelik sözlerine cevap verdi.

11 Şubat 2024 Pazar 11:18
Tahtasız’dan Ahlatcı’ya: ‘Aynaya baksın’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın, aday tanıtım toplantısında partisine yönelik eleştirilerini‘ siyasi etik, ahlak, edep ve hayadan’ yoksun olarak değerlendirerek, ‘Sayın Ahlatcı aynaya baksın, o sözleri aynen iade ediyor, kınıyorum.’ dedi.

Tahtasız, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“AKP’li mevkidaşım Yusuf Ahlatcı’nın aday tanıtım toplantısında yaptığı ve benim tekrardan kullanmaya imtina ettiğim sözleri kendisine ve partisine aynen iade ediyorum. Çorum halkı da, Türkiye halkı da kimlerin kimlerle hangi şekilde yol yürüdüğünü, sözde çözüm sürecinde AKP’nin teröristlerle hangi seviyede ilişki kurduğunu, ayaklarına mahkeme götürüp davul zurnayla karşıladığını, Oslo’da yapılan sözde barış görüşmelerini, askerimizin başına çuval geçirilirken ses çıkarmayanları, şehitlerimize kelle diyenleri, Süleyman Şah Türbesi’ni Türk toprağından kaçıranları, meydanlarda, TRT ekranlarında terörist başı Öcalan’ın mektubunu okutanları çok iyi biliyor. Yine AKP’nin kuruluş sürecinde sırtını FETÖ’ye dayadığını, beraber yol yürüdüklerini, sıkıştığı zaman kürtlerin oyunu alabilmek adına sırtını PKK’ya dayadığını da biz çok iyi biliyoruz. Bizim partimiz Türkiye’de siyasi ahlak yasası çıkarılmasını istiyor. AKP’nin böyle bir yasa istemeyeceğini biliyoruz elbet, ama şayet o yasa çıkarsa kim ki ahlaksızlık, yolsuzluk yaptıysa, devleti zarara uğrattıysa, kamu mallarını yandaşlara peşkeş çektiyse, devlet mallarını yabancılara kim sattıysa, kim teröristlerle işbirliği yaptıysa, ülkemize döşenen mayınlara kim göz yumduysa, kozmik odayı teröristlere kim açtıysa, kim halkımıza yalan söylüyorsa ben de dahil hapis yatsın diyoruz. Söz kişinin aynasıdır. Sayın Ahlatcı o konuşmayı yaparken aynaya bakarak konuşmuş olmalı ki ağzından o cümleler dökülmüş. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, bu ülkeyi bu illetten, bu çirkin ve ayrıştırıcı siyasetten kurtarıncaya kadar yolumuza devam edeceğiz. Ahlak dışı yapılan siyaseti de halkımızın vicdanına bırakarak bıkmadan, usanmadan, çirkinleşmeden mücadelemize devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 11.02.2024 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tavşan Tazı 2024-02-11 16:37:51

Sizin kavganiz tavşan kaç tazı tut kavgası. Beraber iş, tatil, ticaret, dostluk yoldaşlık dahil herşey yapıyorsunuz. Hatta ağa babalarınız bile aynı. Milleti sağcı solcu CHP li AKP li diye ayırıp aradan siyriliyorsunuz. Yıllardır ülkede bu böyle yapıldı. Millette sanıyor ki bunlar olmasa millet birbirini yiyecek uyanın ey insanlar bunlar olmasa daha barış huzur içinde yaşarsınız. CHP, AKP farz, sünnet, anayasa ,hava, toprak , ekmek, aş su mu nedir bunlar neyi yaratmış ki sizler taparcasına birbirinize duşmancasina oy verip kendinize zulüm ettiriyorsunuz.

Avatar
Uzman 2024-02-11 11:55:11

Bence ayna yerine birbirinize bakmanız yeterli.Hepiniz aynı

Avatar
Ferhat 2024-02-11 11:31:07

Arka plandan paslaşmaya devam

Avatar
bir bilen 2024-02-11 16:43:40

HELAL OLSUN, DOĞRULARI SÖYLEMİŞ.

Avatar
Uyanın Eyyyyyyt 2024-02-11 19:08:08

Uyanın artık şu zindanlarinizi yıkın. Yıllardır bıkmadınız mı ayrişmaktan şu milletin derdine çare olmak yerine sapur supur işlerle uğraşiryorsunuz. Muharrem ince kendi CHP sine yavşak diyor. Ahmet Davutoğlu da kendi AKP sine yolsuz diyor. Bu millette bunlar için kavga ediyor. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Avatar
Çorumlu 2024-02-11 12:06:55

Enerjiyi birsiriniz ile atışma yerine Çoruma yatırım, yol, gençlik merkezleri için çabalayalım. Hatta bu gün start verelim kim ne yapılmaya vesile oluyor bu yönde yarışalım yeter çekişmeler didişmeler bunlar bitti çevre il ve ilçeler nasıl ilerliyor bunun yarışını yapalım.

Avatar
Bir 2024-02-13 19:02:08

chpkk hdpkk dempkklılar siyonistlere çalışıyor tescilli BELGELİDİR