TBMM'de hemşehri buluşması

AK Parti Milletvekili Ceylan, TBMM'de hemşehrimiz Hidayet Vahapoğlu'nu ziyaret etti.

16 Şubat 2021 Salı 15:55
TBMM'de  hemşehri buluşması

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu'nu TBMM'de ziyaret etti.

Milletvekili Ceylan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Bizler Anadolu Kaplanı olarak anılan bir ilin evlatları olarak hemşerimiz sayın Vahapoğlu ile ilimizin hem sanayide, tarımda, sağlıkta ve diğer alanlarda örnek il olması için birlikte hareket edeceğiz.
Cumhur ittifakının birer parçası AK Parti ve MHP’nin Türkiye’nin çıkarlarını her şeyin üstünde gören bir anlayışla hareket ettiğini söyleyen Milletvekili Ceylan, “Bizim ittifakımız Türkiye’nin yegâne umudu, yedi düvele karşı güvencesidir.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesi için çalıştıklarını anlatan Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte bu kutlu dava yolumuzda içte ve dışta oluşan şer odaklarının tüm çabalarına rağmen Türkiye’yi büyük ve güçlü bir devlet haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz"dedi.

Son Güncelleme: 16.02.2021 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edi ile Büdü 2021-02-16 17:48:09

Ikisininde Corum'a hicbir faydasi yok. Adam kayirmaca, torpil, yandaslik. Tek yaptiklari bu.

Avatar
Çorumlu 2021-02-16 19:38:10

Hak edenin değil 2 isimli kişinin istediğinin tayin olduğu şehir :) sorsak hepsi abdestli namazldır..

Avatar
İskilipden 2021-02-16 21:05:20

Tosya Iskilip yolu,
İskilip Meslek Yüksek Okulu,
Yurtkur,
Kültür merkezi,
Şehir merkezinde kapalı otopark büyük ebatlı,
Kapalı spor salonu?