Yeniden Başkan

Tek listeyle gidilen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na yeniden Muhammet Fatih Temur seçildi.

05 Şubat 2021 Cuma 21:34
Yeniden Başkan

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi.

Kongreye AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, il, ilçe teşkilatları, ilçe belediye başkanları ile partili gençler katıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda saat 17.00’de başlayan kongrede, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Mehter Takımı’nın marşlarıyla devam eden kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajı izlendi.

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, kongrede yaptığı konuşmada, girdikleri her seçimden zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik kolları olarak AK Parti'nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirten Temur, "Bizim davamız, 'milletimizin gücünün üstünde güç tanımıyorum' diyen Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasıdır. Biz mazlumların yanındayız. Herkes sussa bile, biz AK gençlik olarak, dava adamları olarak gözümüzü yummayacak, sırtımızı dönmeyecek, mazlumların hakkını savunmaktan vaz geçmeyeceğiz." dedi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Temur ikinci kez AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığına seçildi.

İL GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Salih Çam, Onur Civan, Yunus Kurt, Çağrı Balcı, Muhammet Yusuf Keşlik, Ziya Kurak, Necip Çelik, Sefa Akış, Sefa Turbay, Serkan Yılmaz, Harun Reşit Buyrukçu, Ahmet Salih Aksoy, İlker Uyar, Muharrem Güçlü, Tugay Uysal, Mustafa Kayacı, Nuriye Köse, Rabia Candan Şen, Seda Nur Demir, Ebru Şahin, Sibel Öztaş, Şüheda Çetin, Belma Aygün, Yaren Şanver, Elif Büşra Erdemli, Remzi Özden, Beyza Şahbaz, Elif Yeter, Tuba Taş, Mücahit Şahinbaş, Ali Burak Kütükcü, Salih Baykal, Furkan Aslan, Kemal Özdoğan, Tayfun Buğdüz, Arif Yalvaçer, Tayyip Şener, Mert Küçükbenli, Muhammet Emin Aşgın.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

Muhammet Fatih Temur, Salih Çam, Onur Civan, Mehmet Aşgın, Yunus Kurt, Gökhan Kalınsazlıoğlu, Mürsel Karatağ, Ali Özçelik ve Sinan Özüm.

Son Güncelleme: 07.02.2021 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma rümeysa 2021-02-06 10:11:09

Sayın Başkanm hayırlı olsun.Yeni dönemde sizden Vatandaşın en çok şikayetci olduğu hastanenin acilindeki ilgisizliğe çözüm bulmanız olacaktır.Pandemi döneminde yoruldular.çok çalıştılar minnettarız ancak vatandaşımızı da biraz saygılı olsunlar.insanlar hasta keyfinde gelmiyorlar.gözlem odalarında ilgi alaka 0.

Avatar
ilgiye 2021-02-07 15:46:52

anlaşılan sen zengin takımından ensesi kalınlardansın.Denize düşüp yılana hiç sarıl dın mı? gariban ne yapsın?

Avatar
Elçin Hatundan ilgiye 2021-02-07 16:14:37

Zenginin orda ne işi var?Özel hastaneye gider.Kimsenin kabrisiyle,egosuyla uğraşmaz,Parayı verip düdüğü çalar.

Avatar
lohusa 2021-02-07 16:33:57

Doğum yaptım.bebeğim küvözde ben anne otelinde kaldım.Doktorumun imzalı kaşeli notu olan yazıyı göstermeme rağmen acilde ne dikişi aldırabildim ne pansumanı mı yaptırabildim ne de kan cıvıltıcı iğnemi yaptırabildim.ilgi alaka şart.

Avatar
Refik 2021-02-06 07:49:41

Seçim yok atama var .

Avatar
çorumlu 2021-02-05 22:41:53

Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Birileri Belediyeden hangi proje işlerini almış onu araştırsın .Veee hayatta mütevazi olan insan her zaman kazanır, bazı meclis toplantılarını canlı izliyorum ve birkaç kez de başka yerlerde denk geldim ki arkadaş çok laubali oturuyor. Zamanında Gençlik kolları başkanı Burak köse vardı hani. Nerde olduğunu hangi şehirde olduğunu bilen yok ..Ama kimse hangi ihaleleri aldığının ya da şu ihaleleleri alacağım deyip milletten para toplayıp nerelere gittiğin bilmiyor değil mi. Onun da havasından geçilmiyordu. Allah aşkına birileri bi araştırsın şu an ki gençlik kolları başkanının hangi işleri aldığını. Devir ye kürküm ye devrine döndü.

Avatar
Çorumlu 2021-02-05 21:43:46

Manşet resmi memleketin özeti. Salgın var ama fotoda maske yok herkes ağız ağıza

Avatar
Öfkeli 2021-02-05 22:42:33

Sağlık Bakanlığı ne iş yapıyor anlamış değilim. Anne babamıza gidemiyoruz korkudan bir senedir. Hakkımı helal etmiyorum..

banner165