Yusuf Ahlatcı bırakacak mı?

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için 14 Mayıs tarihine işaret edilirken, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın durumu merak ediliyor.

02 Mart 2023 Perşembe 12:54
Yusuf Ahlatcı bırakacak mı?

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için 14 Mayıs tarihine işaret edilirken, AK Parti’de milletvekili listesi hazırlıkları devam ediyor.

ŞİMDİYE KADAR İSTİFA EDEN İL BAŞKANLARI

AK Parti’de il başkanlarının milletvekilliği aday adaylığı için Ocak ayında başlayan istifa süreci, deprem felaketinin ardından bir süre askıya alındı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Rize İl Başkanı İshak Alim ve Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

YUSUF AHLATCI’NIN DURUMU MERAK EDİLİYOR

İsmi aday adayı olarak konuşulan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın durumu merak konusu olurken, parti genel merkezinin aday olacak il başkanları için 10 Mart’a kadar süre verdiği öğrenildi.

20’YE YAKIN İL DAHA BEKLENİYOR

Kulislere göre; AK Parti'de önümüzdeki günlerde 20’ye yakın il başkanının daha görevlerinden ayrılması beklenirken, SKM’lerin 15 Mart’ta kurulacağı öğrenildi.

Ayrıca partide belediye başkanlarının milletvekili adaylığı için istifasına sıcak bakılmadığı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 02.03.2023 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-03-02 18:14:06

Tosya Iskilip yolu ve İskilip Çorum arazını bitirmeden vede Meslek Yüksek Okulunu bitirmeden NEREYE GİDİYOR GİDEMEZ ÖNCE BURALAR bitirilmesi gerekli.

Avatar
mehmet can 2023-03-02 13:57:26

kesinlikle bırakacak. öyle veya böyle

Avatar
Ahlatçı 2. Sıra kesin 2023-03-02 23:22:22

Hayırlı olsun. Asc 1 - Ahlatçı 2 - Muhsin Bey 3. Sıra. Bu sefer STK'cılar listeye giremez. Sayın Erol bey kötü bir örnek oldu çünkü. Halbuki nice cevherler var STK camiasında ama neyse. 4. Sırada da öylesine biri aday gösterilir. Hayırlı Olsun.

banner165