Bu kez başkanlığa aday

Çorum’un başarılı hakemlerinden spor camiasının sevilen ve sayılan siması Yüksel Basar,T.F.F.G.HD. Şube Başkanlıığına aday olduğunu açıkladı.

09 Şubat 2021 Salı 10:24
Bu kez başkanlığa aday

Çorum’un başarılı hakemlerinden spor camiasının sevilen ve sayılan siması Yüksel Basar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çorum Şube Başkanlığı’na ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar aynı derneğin yönetim kurulunda muhasip olarak görev yapan Basar, tecrübe ve birikimlerini bu kez başkan olarak sürdürmeyi hedefliyor.

Çorum’un başarılı spor adamlarından Yüksel Basar, yaptığı açıklamada göreve talip olurken birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İşte Basar’ı o mesajı:

“Hakem camiasında gururla dolu 16 yılı geride bırakmaktayım, 12 yıl ise Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çorum Şubesi Yönetim Kurulunda muhasip olarak görev aldım. Mart ayı içerisinde yapılacak olan Şubemizin Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanlığına adayım. 12 yıldır büyük öz veri ile yürüttüğüm dernek yöneticiliğine ekibimle beraber bu kez başkan adayı olarak talibim. Çorum hakem camiasına hizmet etmek için bu yola çıktık ve amacımız her zaman birlik ve beraberlikten yana olmaktır. Bu vesile ile kamuoyuna, spor camiasına, tüm hakem kardeşlerimize ve gözlemci hocalarımıza Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çorum Şube Başkanlığına adaylığımı saygıyla duyuruyorum.”

Son Güncelleme: 10.02.2021 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2021-02-10 12:22:39

Ortalık dernekten ve başkandan geçilmiyor,Türkiye' kaç dernek ve başkanı var hiç hesap edildi mi acaba?