Çorum'a uluslararası organizasyon

2019 Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı'nın Çorum'da yapılması için protokol imzalandı.

19 Mayıs 2019 Pazar 13:34
Çorum'a uluslararası organizasyon

2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım satranç Şampiyonası önceki gün Çorum'da başladı.

Türkiye Satranç Federasyonu’ndan yapılan yapılan açıklamada, toplam 43 takım ve 199 sporcunun yarıştığı büyük maratonda hamle yapan tüm takımlara başarı ve centilmence bir mücadele temenni edildi.

ULUSLARARASI ORGANİZASYONA İMZA

Uluslarlarası Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşmesi kararı alınan 2019 Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı, Çorum Belediyesi’nin destekleri ile ekim ayında Çorum'da gerçekleşecek.

Olimpiyatın,Çorum Belediyesi işbirliği ile gerçekleşmesine ilişkin protokol dün Çorum Belediyesi Başkanlık Makamı’nda TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından imzalandı. İmza törenine Tulay ve Aşgın'ın yanı sıra Çorum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Lemzi Çöplü, TSF Asbaşkanı hemşehrimiz Av. Fatih Maden ve İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen de katıldı.

2019 yılında TSF tarafından Çorum'da gerçekleştirilecek Dünya 2019 Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı, yine dünyanın en güçlü genç sporcularını başarılı bir organizasyon ile Türkiye ve Çorum’da buluşturacak.

Son Güncelleme: 20.05.2019 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165