Çorum FK 2-0 İnegölspor

Çorum Futbol Kulübü, bugün sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor'u konuk etti.

19 Nisan 2023 Çarşamba 12:56
Çorum FK 2-0 İnegölspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum FK, 33. hafta müsabakasında sahasında ağırladığı İnegölspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

LİDERLİĞİ GERİ ALDI

Bu galibiyetle puanını 66'ya çıkaran temsilcimiz, Şanlıurfaspor'dan liderliği geri aldı.

Çorum FK, Serkan Yavuz'un 45. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

TFF 2. Lig'in 33. haftasında Çorum FK, sahasında karşılaştığı İnegölspor'u 2-0 mağlup etti.

Stat: Çorum

Hakemler: Mehmet Ali Özer, Selim Şenöz, Anıl Küçükkaraca

Çorum FK: Ali xx, Emre xx, Eren xx, Gökhan xx (Hurşit dk. 67 xx), Suat xxx (Selim dk. 67 xx), Murat xx, Ferhat xx (Timur dk. 82 x), Serkan xx, Fatih Selimhan xx (Atakan Akkaynak dk. 23 xx), Erkan xx, Sinan xx

İnegölspor: Bekir x, Furkan x (Hamza dk. 77 xx), Yılmaz x (Bahadır dk. 64 x), Yasin x, Orhan x (Batuhan dk. 46 x), Erman, Uğur x Gökhan x, Ersel x (Sefa dk. 66 xx), Volkan x, Ömer Faruk x

Goller: Suat (dk. 62) (Çorum FK), Orhan (dk. 34 k.k.) (İnegölspor)

Kırmızı kart: Serkan (dk. 45) (Çorum FK)

Sarı kartlar: Ferhat, Tahsin Tam (Teknik Direktör) (Çorum FK), Ömer Faruk (İnegölspor)

Son Güncelleme: 19.04.2023 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan cıdık 2023-04-19 17:10:43

Normal olarak hiç futbol takımı tutmam ama çorum spor’un başarısını tebrik ediyorum. Bu arada MHP’li olmama rağmen. Vahit kayrıcı beyin Çorum spora 50.bin TL bağışı güzel bir hareket tebrik ederim. Güzel olan yardım yapmaktır. Eleştirmek değil.

Avatar
Sezer 2023-04-20 12:14:10

Çorumun işadamları göreve.Sayin Ahlatcı memleketin icin göreve.Bu haftaki Erzincan maçı çok çok önemli.Şampiyonluk maçı.Primleri yağdırın futbolculara.Haydi memleket sevdalıları

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-20 14:04:21

Şanlıurfa maçında ŞİKECİ8CİLER, bize gelince aslan kesiliyorlar. Hakeme ayrı bir parantez, Çorum fk maçlarına özel olarak gönderiyorlar. Çorum fk maçlarına gönderilen hakemler, özellikle seçiliyor ve Çorum fk, nın hakları YENİLİYOR. Şanlıurfa maçının hakemlerine de ayrı bir parantez, Şanlıurfa üst lige çıksın diye çok uğraşıyorlar. Hakemler ve Çorum fk ya aslan kesilip, Şanlıurfa'dan 6'şar,8'er yiyen takımlar, Çorum fk'nın hakları size ve hakemlere haramdır. Çorum fk sahipsiz değildir.

Avatar
Bayindir 2023-04-20 23:34:21

Bahane üretmek kolay ancak Corum hem disari hem de iceride Urfa'yi yenemedi.. Geriye bakan surecte sampiyon adayina yakisir bir sekilde bol sifirli galibiyetlerden baska yol yok gibi Corum icin.. Daha atak, daha baskili bir futbol ile.. Tum takimlari birlikte ek olarak, Erkan, Hursit, Suat, Gokhan ve Eren'e cok is dusuyor bu asamada.. Yolunuz acik olsun..