Deplasmandan puansız dönüyoruz

Çorum FK Hekimoğlu Trabzon maçı sona erdi, Çorum FK Hekimoğlu Trabzon maçında 1-0 yenildi.

03 Aralık 2020 Perşembe 12:55
Deplasmandan puansız dönüyoruz

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK, Çorum FK'yı evinde ağırladı. Müsabakayı ev sahibi ekip Hekimoğlu Trabzon 1-0 kazandı.
Stat: Yavuz Selim
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu xx, Kürşathan Akın xx, Ercan Akdeniz xx
Hekimoğlu Trabzon FK: Abdulaziz Demircan xx, Yasin Palaz xx, Uğur xx, Onur Akdeniz xx, Ender x (Sezer Özmen dk. 46 x), Samet xx, Eray xx, Bahadır Taşdelen x (Oğuz Kocabal dk. 46 x), Caner Aktaş xx (Berkay Sefa Kara dk. 78 x), Burhan Eşer xx (İsmail Haktan Odabaş dk. 90 ?), Can Erdem xx (Batuhan Karadeniz dk. 78 x)
Çorum FK: Hasan x, Mehmet Sedef x, Salih x, Nafican x, Ertuğrul x, Onur Kolay x (Yılmaz Can Taşkıran dk. 60 x), Umut Kaya x, Muhammet x, Mikail Albayrak x (Mete Yıldız dk. 83 ?), Cengiz x, Sinan Kurumuş x
Gol: Caner Aktaş (dk. 27) (Hekimoğlu Trabzon FK)
Kırmızı kart: Muhammet Fettahoğlu (dk. 81) (Çorum FK)
Sarı kartlar: Caner Aktaş, Uğur, Abdulaziz Demircan (Hekimoğlu Trabzon FK)


İHA

Son Güncelleme: 04.12.2020 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elçin Hatun 2020-12-03 16:31:50

Sayın Başkan her hafta üzülmekten bıktık.Radikal önlemler alma zamanı.Saddamın oğlu Uday 2000 li yılların başında ermenistan maçından bir hafta ıraklı futbolcuları falakaya yatırmış,ıraklı futbolcular bu maçı 3-1 kazanmıştı.Artık Falakaya mı yatırırsın başka yöntem mi uygularsın orasını bilemem.Sabır taşı çatladı.Biz taraftar olarak yanındayız.

Avatar
Kıdemli taraftar 2020-12-04 11:42:26

Başkan özverili ve ciddi bir şekilde tek başına işini yapıyor. Bu memleketin iktidarı muhaletefi işadamları ileri gelenleri nerede .Neden lobisi yok.Sanki Başkanın önünü kesen bir şeyler mi var?Ve yahut memlekette futbolda başarılı olmasını engelleyen birilerimi var?Tek kişiye faturayı çıkarmak hangi zihniyettir.Her seye rağmen Çorumspor geçmişi köklü başarılarla dolu bir Anadolu takımıdır.Başaracağınıza inanıyor ve güveniyoruz.Haydin kırmızı şimşekler göster kendini.

Avatar
Ali 2020-12-03 19:16:34

Başkanın pardon ergen başkanın tehtitleri işe yaramamış anlaşılan. Ama gereğini yapar. Daha çok sert açıklama yapmak gerekiyor demek ki.:)

banner165