Külcü adına turnuva

Çorum satranç İl Temsilciliği ‘Yaşayan Değer Muzaffer Külcü’ Satranç Turnuvası düzenliyor

24 Kasım 2017 Cuma 11:52
Külcü adına turnuva

Çorum Satranç İl Temsilciliği’nin organizasyonu ile düzenlenecek olan ‘Yaşayan Değer Muzaffer Külcü’ Satranç Turnuvası 25-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Sancaktar İş Merkezi Kat:4’de bulunan Satranç İl Temsilciliği Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Turnuvada toplam 1.700 TL para ödülünün dağıtılacağı bildirilirken, Çorum başta olmak üzere Ankara, Amasya, Ordu, Samsun, Sinop, İstanbul, Konya, Giresun gibi illerden de satranç severlerin katılacağı bildirildi.

Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen, yaptığı açıklamada, “ İlimizde satranç sporu her geçen gün ilgi görmektedir. Bu ilginin organize ettiğimiz her turnuvada daha iyi görmekteyiz. İlimizde yapılan turnuvalara değişik illerden de katılımcıların katılması bizleri memnun etmektedir. 2018 Türkiye Küçükler, Yıldızlar 20 - 26 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya –Göynük’te yapılacak, Türkiye şampiyonasına bile ilimizdeki sporcuların gitmek için heveslendiklerini görmekteyiz.”

Amacımız ilimize hizmet etmiş iş adamlarının ve  siyasetçilerin yaşarken değerlerini bilmektir.  Yaşayan Değerler Turnuvasının ilkini Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü beyefendinin adıyla yapanının onuru da yaşamaktayız.  Böyle bir turnuva yapma onurunu veren Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye Teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.