Nihayet sorun çözüldü

Çorum'un başarılı kulüplerinden İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının uzun süredir devam eden destek ihtiyacı çözülüyor.

25 Eylül 2020 Cuma 21:49
Nihayet sorun çözüldü

Çorum'un başarılı masa tenisi kulüplerinden İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının uzun süredir devam eden destek ihtiyacı çözüme kavuşuyor.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde başarılı sporcuları ziyaret etti.

Bünyesinde 35 normal 10 tane de bedensel engelli sporcu bulunan İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü, minik yıldız genç, kadın ve erkek sporcularımızla ferdi Türkiye şampiyonlukları, takımlarda Türkiye ikinciliği ve Türkiye üçüncülükleri ile 9 adet milli sporcusuyla faaliyetlerini sürdürüyor. 5 yıldır Süper Lig’de Çorum’u temsil eden kulüp, üst üste iki kez Avrupa Kupası’nda oynamaya hak kazandı.

AK Parti Milletvekili  MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Belediye Başkanı Dr. Halil Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile birlikte ilk olarak Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde çalışma yapan Spor İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ve velilerini ziyaret etti.

Ziyarette velilerle görüşen Milletvekili Ceylan, talepleri dinledi, sorunlar için yapılması gerekenleri anlattı.

MALZEME DESTEĞİ BELEDİYE’DEN

Malzeme desteğinin belediye tarafından verileceğini belirten Ceylan, “Dünyada, Avrupa’da derece yapan Çorum’un çocukları var. Bu çocuklar hepimizin çocukları. Geçmişte de biz elimizden geleni yaptık. Buraya gelme sebebimiz sizlere destek olmak. Sorun ve sıkıntılarınızı biliyoruz. Malzeme desteğini veriyoruz. Çorum Belediyesi olarak ihtiyaç olan her malzemeyi temin edeceğiz” dedi.

FEDERASYON İLE GÖRÜŞECEK

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile sporcular için verilen ödeneğin artırılması konusunda bir görüşme yapacağını kaydeden Ceylan, “Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımıza devrolan bir salonumuz var. Yer konusunu da yeni salonumuzla çözeriz. Federasyon öğrenci başı 40 TL ödenek veriyor. O ödeneği biraz arttırmak gerekiyor. En azından deplasmanların bir kısmının karşılanması gerekiyor. O konuda bir görüşme yapalım. Biz belediye olarak yerelde amatör sporların yanındayız. Sadece belediye katkısıyla kalmıyoruz İl Özel İdaresiyle de malzeme desteği sağlıyoruz. Bazı şeyler tamamen kanuna uymalı. Sizleri yarı yolda bırakmayız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.09.2020 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
18 yıllık tecrübe :) 2020-09-25 23:13:08

değerli müdür bey tüm fotoğraflarda el pençe divan duruyor maşAllah. eee bunca yıllık tecrübe kolay değil ne de olsa...
ilk resimde de sanki hocaya çok da konuşma der gibi bakmış. çorumda amatör sporun neden gelişmediğinin resmi aslında bu 3-5 resim. Allah'tan bu hoca kendini anlatmak için dişini tırnağına takıyor. Allah yardımcısı olsun..

Avatar
Remzi 2020-09-26 15:08:00

Çorum sporun gelişmemmisinin bir numaralı sebebi herkes tarafından aslında tüm ilde biliniyor ama nedense hiçbir şey yapılmıyor.Böyle geşöiş böylede gider.Basiretsiz spor yöneticileri ve idarecileri olduğu sürece çorum tesisleşmesinde ve sporunda hiç bir ilerleme kat edilemez.Birilerinin tek amacı sadece koltuğunu korumak...

Avatar
Mustafa Akdanalı 2020-09-25 22:19:01

Son resmin altına yaptığınız yorumla"Yoğun eleştiriler Aşgın'a bunu da yaptırdı." doğru yapılan bir işi karalamaya çalışmışsınız.

Avatar
Nazife Tekeoğlu 2020-09-25 22:48:35

Ziyaretimize hem bizi hem çocuklarımızı mutlu ettiniz teşekkür ederiz

Avatar
Beyhan 2020-09-29 09:11:13

Masa tenisinden bahsetmişsiniz ama bunların hocası ne emek veriyor nasıl başarılara imza atıyor yazmamışsınız. Hocanın adı bile yazılmalı