Yoğun eleştiriler Aşgın'a bunu da yaptırdı

Çorum İhtisas Kulübü Masa Tenisi Takımı camiası Başkan Aşgın’dan olumlu bir karşılık beklerken paylaşım yoruma kapatıldı...

29 Haziran 2020 Pazartesi 13:34
Yoğun eleştiriler Aşgın'a bunu da yaptırdı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın intagram hesabında bir programa ilişkin yapılan eleştiriler yoruma kapatıldı.

Edindiğimiz bilgilere göre, Başkan Aşgın, süper lige yükselen Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Takımı ile ikinci lige çıkan kız takımı onuruna Park Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde kahvaltı ve ödül töreni düzenleyerek sporculara malzeme dağıttı.

Aşgın, ödül programında yaptığı videolu paylaşımda, takımın başarılı sporcu, antrenör ve kulüp başkanını överek, ‘Fenerbahçe ve Beşiktaş  gibi takımları Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzle maç yapmaktan mutluluk duyacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Ödül programı sonrası Çorum İhtisas Kulübü Masa Tenisi Takımı antrenör ve sporcuları harekete geçti.

BELEDİYE’YE DEFALARCA BAŞVURDUK, AMA…

Çorum’un başarılı Masa Tenisi Antrenörü Mesut Kuşgöz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın sosyal medya hesaplarına bir mesaj gönderdi. Mesajda, şu ifadelere yer verildi;

“Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim. Bugüne kadar (1 yılı aşgın süredir) gerek ilgili başkan yardımcılığı gerekse spor birimi nezdinde yaptığımız tüm girişim ve çabalardan olumlu bir netice alamadığımız için artık maruzatımızı size aktarmanın zamanının geldiğini düşündük.

ÜST ÜSTE BAŞARILARIMIZ VAR, DESTEK YOK

Son 5 yıldır Masa Tenisi branşında hiçbir destek göremeden mücadele ediyoruz. Masa Tenisi Süper Ligi’nde son 3 yıldır art arda Play Off oynayan takımımız var. Geçen yıl kız ve erkek Masa Tenisi takımımız süper ligde Çorum’u temsil ettiler, ancak destek bulamadık.

ÇORUM BELEDİYESİ TÜM KULÜPLERİN BELEDİYESİ

Çorum Belediyesi’ne de defalarca başvurduk. İlgili başkan yardımcısı ve spor birimi sorumlusundan yaptığımız görüşmelerden maalesef olumlu bir sonuç alamadık.

Çorum’da vakıadır ki; Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü sadece Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü’ne destek vermektedir. İlgili birimin yetkilileri de, zannımca kulüp başkanlığı görevini yürüttüğü için başkaca kulüplerin destek başvurusunu geri çevirmektedir.

‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ HATIRLATMASI

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün bütün Çorum’un kulüplerine katkı vermesi gerektiğini ısrarla ifade ettiğimizde, “Konu Belediye Başkanı’nın yetkisindedir. Başkan talimat versin, yardım edelim.” cevabını almaktayız. Bu durum belediyeye ve şahsınıza zarar vermektedir. ‘Gönül Belediyeciliği’ sloganınızdan hareketle defalarca randevu talep etmemize rağmen zatı alinizle görüşmemiz için bir türlü randevu verilmemiştir. Üstüne üslük sorunumuzu aktarmamız için yönlendirildiğimiz ilgili başkan yardımcısı ve spor birimi de hiçbir çözüm üretmemiştir. Sonuç olarak derdine çare bulamayan Çorumlu faturayı onlara değil, Belediye Başkanı sıfatınızla şahsınıza kesmektedir. Hatırlatmakta fayda var, bu tür problemler giderek birikmektedir.

DİYECEĞİM ODUR Kİ…

Sayın Başkanım; diyeceğim odur ki, siz Çorum Belediye Başkanısınız. Çorum Spor İhtisas Kulüp Başkanı olarak artık sesimizi duyun. Orada sadece bir kulübü destekleyerek bizleri görmezden gelen ilgili biriminizin sorumlusunu, bu sorunla ilgilenmesi gerekirken öteleyenleri görün ve lütfen müdahale edin. Allah’a emanet olun…

SPORCULARDAN ART ARDA YORUM

Antrenörleri Mesut Kuşgöz’ün Başkan Aşgın’a ithafen gönderdiği mesaj sporcular ve velileri hareketlendirdi.

Çorum’da sıfır imkana rağmen eş değer ve daha üst başarılara imza atılıdğını ancak yıllardır hiçbir destek göremediklerini özetleyen İhtisas Kulübü Masa Tenisi’nin sporcuları, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın, facebook ve instagram hesabına art arda yorumlar yaptı.

İlgili yorumlarda Çorum’da refikleri Belediyespor Masa Tenisi Takımı’nın başarısı tebrik edilirken, kendilerinin de Çorum’un evlatları olmalarına rağmen Çorum Belediyesi’nden hiçbir destek göremediklerini ifade ettiler. Kısmen eleştirel olan yoğun yorum yağmuru üzerine Belediye Dr. Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın instagram hesabındaki söz konusu paylaşım yorumlara kapatılırken, veli ve sporcuların yorumları da silindi.

HAYAK KIRIKLIĞI YARATTI

Sosyal medya üzerinden  Belediye Başkanı Aşgın’a seslerini duyurmaya çalışan Çorum İhtisas Kulübü Masa Tenisi Takımı camiası Başkan Aşgın’dan olumlu bir karşılık beklerken, instagram hesabındaki paylaşımın yorumlara kapatılıp, yaptıkları yorumların da silinmesi üzerine bir kez daha hayal kırıklığı yaşadılar.

Son Güncelleme: 02.07.2020 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Spor 2020-06-29 14:20:15

Çorum gençlik Spor il müdürlüğü antrenör üne ve sporcularına hicmi destek vermiyor.birakin arkadaşlar bu işleri

Avatar
veli 2020-06-29 14:24:43

Mesut bey sosyal medyayı kullanarak durumunu iletebilir. Lakin belediye Masa tenisi klubünün süper lige çıkması haberinin altına bu ifadeleri çok yakışıksız. Belediye kluplere desteği olacaksa senin klubünün her isteğini yapacağı anlamına gelmez.

Avatar
CBH 2020-06-29 16:11:24

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne iş yapıyor bilen var mı?

Misafir Avatar
mb002 2020-06-29 22:14:36 @CBH

belki masalarında ayaklarını uzatmış çay içiyorlardır ? Ya da Çorum gibi bir yerde çok yoğundurlar yetişemiyorlardır.

Beğenmedim! (4)
Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2020-06-29 15:39:38

O paylaşımda yer alan fotoğraflardaki çocukları kimse düşünmemiş. Herkes kendi derdine ağıt yakıyor. Çocuklar bir başarı elde etmişler. Belediye başkanı da onları tebrik etmiş. Hayatlarındaki en önemli anlardan birini sizler mahvettiniz. Bir talebiniz varsa bunu başkalarına zarar vererek elde etmeye çalışmak ne kadar doğru? Bunu haber yapmaya değer görmek, birilerini sevindireyim derken başkalarının haklarını görmezden gelmek de ne kadar gazetecilik?

Avatar
Çorumlu 2020-06-29 15:43:48

ben o paylaşımın altına tebrikler demeye korktum. Çorumun çocukları bir başarı kazanmış ama altına olmadık şeyler yazılmış. konuyu bilmiyorum ama sizin çocuklarınız kıymetliyse başkalarının çocuklarına da kıymet vermeyi öğrenmelisiniz. Tebrik edersem bana da laf ederler diye korktum ve bir şey yazamadım oraya açıkçası.

Avatar
Mesut beye 2020-06-29 19:19:26

20 yıldan beri Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Haşim Eğer beyin emrinde çalışan bir antrenör niçin sorununu Haşim Eğer'e iletmiyor acaba? İletiyorsa ve sorunlarına çözüm bulamıyorsa bundan niçin bahsetmiyor acaba? Mesut Kuşgöz, Gençlik Spor'un antrenörü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden destek alabilirsin, alamıyorsan da gücün belediye başkanına mı yetiyor. Niçin il müdürünü Mustafa beye şikayet edemiyorsun :))))

Avatar
Yiğit Murat yeşil 2020-06-29 22:04:03

@hibrahimasgin Hocam merhabalar bende Hitit üniversitesinde sizin öğrencinizdim hocam kardeşim yıllardır masa tenis sporuna gidiyor Çorum spor ihtisas kulübünde oynuyor ve yıllardır güzel başırılar elde ediyor kendisi ve takım arkadaşları ile beraber ama Çorum belediyesi olarak ve hiç kimseden yardım görmeden bu başarıları elde ettiler. Hocaları ve ailelerinin yardımlarıyla bu sonuç oluştu sizinde bu konu hakkında destek vereceğinizden eminim saygılarımla @hibrahimasgin HOCAM.

Avatar
Mesut kuşgöz 2020-06-29 13:53:24

Kıymetli Mustafa Demirer abicim bizlerin sorunlarına kulak verip çözüm bulabilmemize ses olduğun için şahsım kulübüm ve sporcularım adına çok teşekkür ederim i