Fenerbahçe ve Beşiktaş hazırlığı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, süper lige yükselen masa tenisi takımına malzeme dağıttı.

27 Haziran 2020 Cumartesi 20:15

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Masa Tenisi Erkek ve Kız Takımı sporcularına kahvaltı programı düzenleyerek ödüllendirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde yapılan programda sporculara malzeme desteği de sağlandı.


Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Erkek Takımı süper lige yükselirken, kız takımı ikinci ligde mücadele edecek.
Masa Tenisi  Erkek Takımı liglerin tescillenmesi ile beraber 1. Lig grubunu 1. sırada bitirerek Süper lige yükselmişti. Ayrıca masa tenisi bayan takımı da 2. lige çıkmıştı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, masa tenisi takımı sporcularına malzeme desteği programında, “Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Kocaeli gibi takımlar, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzle maç yapmaktan mutluluk duyacaktır. Çorum takımları bu branşta yerlerini koruyacak azimle mücadele verecektir. Çorum'u masa tenisinde merkez yapma hedefindeyiz.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 28.06.2020 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2020-06-27 20:59:21

Belediye başkanımızdan corumda masa tenisinde başka şampiyonlarda var onlarada destek bekliyoruz lütfen bu sporcularda çorumun çocukları başkanımızın bu yorumları okuyarak bu konuda duyarli olacağını düşünüyorum üvey evlat muamelesi yapılan başarılarla dolu masa tenisi sporcularımıza

Avatar
Funda 2020-06-27 21:02:35

Çorum'un başarısı diyebiliyorsaniz tebrik ediyorum sayın başkanim .hepsi bizim çocuklarımız.lütfen ilimizi temsil eden ve yıllardır süper ligde ikinci ligde yer alan Çorum spor ihtisas kulübünü de görün artık.Biz de Çorum'un takımıyız,Yozgat'ın değil!!!

Avatar
Ilginç 2020-06-27 21:39:14

Çorumda 1. Ligde oynayan kız takimi zaten var ama kimsenin haberi yok. Zor şartlarda mücadele ediyorlar hicbir destek yok

Avatar
Atay 2020-06-27 22:29:15

Bu memleketin evlatları sadece Çorum Belediyesporda, belediyenin sınırsız imkanları ile yarışanlar değildir. Belediye Başkanımız her kulübe ve her sporcuya eşit mesafede olmak zorundadır. Çünkü kendisi hepimizin başkanıdır. Belki başkanımızın haberi yoktur ama Spor İhtisas Masa Tenisi Kulübü bu il için bu ilin adını duyurmak için tüm imkansızlıklara rağmen müthiş mücadele vermektedir. Eminim ki Belediye Spora verilen bütçenin 10 da 1 i Spor İhtisasa verilse Çorum Masa Tenisi Sporunda bir adım daha ileriye gidecektir.

Avatar
Mesut kuşgöz 2020-06-27 22:45:23

Sayın başkanım bizlerde yıllardır Çorum’u temsil ediyoruz hiçbir destek görmememize rağmen pes etmeden mücadele ediyoruz Sporcularımız velilerimiz ve antrenörlerimizle Birçok Türkiye derecesi olan sporcumuz var lütfen sesimizi duyun

Avatar
Ali 2020-06-27 23:46:46

Bakıyorum da Belediye Masatenisi sportakımının başarısını gölgelemek isteyen veya hazmedemeyen var . Önce bu çocukların başarısını tebrik edin . Sonra kendi klübümüzün isteklerini yazın .

Avatar
mesutmusun 2020-06-29 13:49:03

belediyenin masa tenisi takımının başarısını gölgelemek için organize saldırı...
mesutmusun ey hoca,,,
yemezler...