Vali'den güzel haberler

Vali Mustafa Çiftçi, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile tesis protokolü imzaladı.

31 Aralık 2021 Cuma 19:44
Vali'den güzel haberler

Vali Mustafa Çiftçi, protokol imza töreni için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti..

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’un Osmancık ilçesine ve Çatak Tabiat Parkı’na yapılacak spor tesisleri için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.

Bu protokol ile Osmancık ilçesine spor alanı Projesi kapsamında 1 adet kapalı tenis kortu, 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 2 adet soyunma odası, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu ve mevcut futbol sahasına 1750 seyirci kapasiteli çelik portatif tribün, Çatak Tabiat Parkı içerisine basketbol-voleybol sahası, sentetik çim yüzeyli futbol sahası, geleneksel okçuluk poligonunda, oryantring alanları ve dağ bisiklet parkurundan oluşan spor tesisleri kazandırılmış olacak.

Son Güncelleme: 31.12.2021 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-12-31 23:54:19

Kıymetli Valimizdan İskilip Kapalı spor salonu için girişim bekliyoruz.
İlçe merkezinde kapalı spor salonu yoktur.
Çoğu Anadolu Lisesinde kendine ait kapalı spor salonu var iken ilçe dışında bir listemizde salon vardır. Kültür Merkezi ne durumda acaba, Ayrıca Kültür merkezi şeklinde bina salonu tiyatro salonu toplantı salonu bilişim merkezi ve çeşitli etkinliklere uygun bir bina yapılmalı. Merkezde olmalı boşayan mahalleler tercih edilmeleri mahalleler şenlensin.
Valimize ilgisinden dolayı teşekkürler

Avatar
Kenan 2022-01-01 15:52:38

2022 ,yılı TEKNOFEST 2022. ÇORUMA YAPILMASINI DİLİYORUZ

Avatar
Not 2022-01-01 17:40:01

Allah cc bu devleti haram para kazanmaktan kurtarsın.
Talih oyunlari
Alkol üretmek vb
Amin