Welcome to Çorum

40 ülkenin katıldığı 16 Yaş Altı Dünya Satranç Olimpiyatları Çorum'da başladı.

29 Ekim 2019 Salı 16:00
Welcome to Çorum

Türkiye Satranç Federasyonu ve Çorum Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 16 Yaş Altı Dünya Satranç Olimpiyatları başladı.

Anitta Otel’de gerçekleştirilen açılış seramonisine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, daire müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile Türkiye Satranç Federasyonu yöneticileri katıldı. Çorum’un ev sahipliği yaptığı uluslararası organizasyon 40 ülke, 51 takım ve 400 sporcu/antrenörün rekor katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Çorum, tarihinde ilk defa bir spor olimpiyatına ev sahipliği yaparken, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada, “Çorum’un en büyük organizasyonuna ev sahipliği yapıyoruz. 16 Yaş Altı Dünya Satranç Olimpiyatı’nın açılışını gerçekleştirdik. İlimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldin diyor, başarılar diliyorum.”dedi.

Aşgın, konuşmasını ‘Welcome to ÇORUM...” sözleriyle tamamladı.

Son Güncelleme: 29.10.2019 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165