Aşgın ve Günay Silmkent TOKİ'de

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 6 yıldır teslimat bekleyen Silmkent TOKİ konutlarında ikinci incelemeyi AK Parti İl Başkanı Murat günay ile birlikte yaptı.

27 Eylül 2023 Çarşamba 13:54
Aşgın ve Günay Silmkent TOKİ'de

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Silmkent TOKİ konutlarında ikinci kez inceleme yaptı.

AŞGIN VE GÜNAY BİRLİKTE İNCELEME YAPTILAR

Yaklaşık 6 yıldır hak sahiplerine teslim edilmeyi bekleyen, AK Parti İl Başkanlığı’nın 45 gün içinde teslim edileceğini duyurduğu  Silmkent TOKİ konutlarında bu kez AK Parti İl Başkanı Murat Günay ile birlikte inceleme yapan Başkan Aşgın, “Emeklilerimizin konutlarının yer aldığı, Silmkent’te inşası devam eden 750 dairelik TOKİ projesini AK Parti İl Başkanımız Murat Günay ile birlikte inceledik.

ANA BAĞLANTI YOLU VE ASFALT SERİMİ BAŞLIYOR

Konutların tamamlanması için çalışmalar hız kesmeden devam ederken belediye olarak biz de insiyatif alarak alt ve üstyapı konularında tüm imkanlarımızla çalışmalara destek oluyoruz. Yarın TOKİ ana bağlantı yolu ile asfalt serimine başlıyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2023 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 2023-09-27 14:26:33

Bir senedir binalar da iş yavaşlamış , inşaat durmuş , binalar sahiplerini bekliyor , bunlar 6 -7 yılda bitirilememiş yerin yolunu yaptık diye açıklarını kapatmaya çalışıyorlar.

Avatar
İskilipli 2023-09-27 15:22:44

İSKİLİP e de böyle çalışkan BAŞKAN istiyoruz. Sağda solda gözü olmayan. eli ayağı temiz İlçe için çalışan Başkan istiyoruz.