Emekliler lokallerini sevdi

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Emekliler Lokali, büyük ilgi görüyor.

14 Mart 2024 Perşembe 20:31
Emekliler lokallerini sevdi

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Emekliler Lokali, büyük ilgi görüyor. Lokalde keyifli zaman geçiren güngörmüşler, sohbet edip oyun oynuyor.

ESKİ BELEDİYE HİZMET BİNASI GİRİŞ KATINDA

Gazi Caddesi’ndeki eski belediye hizmet binasının birinci katına yapılan Emekliler Lokali Sosyal Tesisleri geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açılmıştı.  Açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören Emekliler Lokali, göngörmüşlerin beğenisini topladı.

MASA TENİSİ,BİLARDO, SATRANÇ VE SOHBET

Ramazan ayından çay-kahve servisine ara verilmiş olmasına rağmen Emekliler Lokali’nde vakit geçiren güngörmüşler, masa tenisi, bilardo, satranç gibi oyunlar oynuyor, kütüphanede kitap okuyor, arkadaşlarıyla sohbet ediyor.

BAŞKAN AŞGIN: 'MANZARA BİZİ MUTLU ETTİ'

Emeklilerin sohbet edip güzel vakit geçirebilecekleri bir yeri hayal ederek Emekliler Lokali’ni hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Emekliler Lokalimizin açıldığı günden itibaren ilgi görüyor olmazı bizleri çok mutlu etti.”dedi.

Emekliler Lokali’nin geçici olarak burada hizmet binasında hizmet vereceğini belirten Başkan Aşgın, önümüzdeki süreçte Tarihi Kent Meydanı’nda hem tarihi Hükümet Konağı’nın canlandırılacağı hem de emekliler lokali olarak kullanılacağı daha büyük bir projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2024-03-14 22:56:20

Taş dizme, pişti olmadan çekilmez

Avatar
AdAm 2024-03-15 00:30:21

Ealeri bu adamlarin dirdirindan kurtulmus oldu

Avatar
Ahmet 2024-03-15 14:41:34

Kamusal alanlar propaganda afişleri için kullanılamaz. Kanun bu. Diğer taraftan etik de değil. Her başkan değiştiğinde duvar mı değişecek? Büyük küçük fark etmeksizin israf israftır.

Avatar
Çorumlu 2024-03-14 21:44:45

Gençlik / biliim/ kültür merkezi ve özellikle KÜTÜPHANE ihtiyacı mevcut bu yöndeki çalışmalar hızlanması, Alnının AK I İLE ÇORUM AŞKI İLE AŞKLA ÇALIŞAN BAŞKAN

Avatar
Çorumsuz 2024-03-14 22:57:46

"Tevazu hususunda kimse elime su dökemez" H.İ.Aşgın, başkan bey bu da güzel laf, kullanın mutlaka.

Avatar
Bir eksik var 2024-03-14 22:58:47

Mahalle aralarında da bu emekli konağı yapılmalı, mahallelerde bu tür işlerde yer yepılır ise taziye eevi olarak da kullanılabilir