Erbakan dualarla anılıyor

Milli Görüş Lideri 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefat yıl dönümü vesilesiyle hatimlerle anılıyor.

24 Şubat 2021 Çarşamba 21:59
Erbakan dualarla anılıyor

Milli Görüş Lideri 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefat yıldönümü vesilesiyle anılıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şubesi  Başkanı Mehmet Göle, yaptığı açıklamada, Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hocamızın vefatının yıldönümü vesilesi ile yarın günü ikindi namazı öncesi  tüm ilçeler ve merkez Ulucami’de hatim duaları ve mevlid-i şerifler okunacağını bildirdi.

Göle, açıklamasının devamında şöyle dedi; “Necmettin Erbakan; ömrünü malı ve canı ile cihad ederek geçirmiş bir devlet adamı, siyasetçi, mütefekkirdir.  Ömrünü İslam Birliği idealine ve bu milletin saadetine adamış bir liderdir. Engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan yoluna devam etmiş, davasından asla dönmemiş bir dava adamıdır. Hafta sonu sokağa çıkma yasağından dolayı programımız merkezde Ulu Camii, Alaca ilçemiz de Şıhlar Camii, Sungurlu İlçemiz de Çarşıbaşı Camii, İskilip İlçemiz de Ulu Camii, Bayat İlçemiz de Yatukçu Camii, Dodurga İlçemizde Kızılkanat Camii, Kargı İlçemiz de Mihri Hatun Camii’nde yarın ikindi namazı öncesi; Osmancık ilçemiz Yeni Camii’nde 25 Şubat 2021’de yatsı namazı öncesi yapılacaktır. Tüm halkımızı mevlit programına davet ediyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2021 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat 2021-02-25 13:18:46

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun biz kendisinden razıyîz rabbimde razı olsun

Avatar
BEN 2021-02-25 13:52:54

ALLAH cc Rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Avatar
Çorumlu 2021-02-25 13:46:19

Şimdi rahmetle Anıyoruz diyenler hayattayken hakaretler ediyorlardı.. Dönemin başbakanı da ağır sözler söylemişti

Avatar
MUZO 2 2021-02-25 14:30:07

ALLAH RAHMET EYLESİN.ÖZLEDİK,TERKETMEMELİYDİK...