Fırıncılar da destek verdi

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, kış ayı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları unutulmadı. Organizasyona fırıncılar da destek verdi.

06 Şubat 2021 Cumartesi 22:10
Fırıncılar da destek verdi

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, kış ayı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları unutulmadı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip doğaya yem bıraktı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Doğal hayatı ve sokak hayvanları için gece gündüz çalışıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından, doğal hayatı ve sokak hayvanlarının, özellikle soğuk havalarda aç kalmaması için düzenli olarak yapılan besleme çalışmalarımız devam ediyor. Desteklerinden dolayı tüm fırıncılarımıza teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

İHA

Son Güncelleme: 08.02.2021 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.