Genç hemşire hayatını kaybetti

Çorum'un Alaca İlçe Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Duygu Asal, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düştü.

01 Mart 2021 Pazartesi 10:43
Genç hemşire hayatını kaybetti

Çorum'da İl Hakemliği yapan Mustafa Özdemir'in nişanlısı Duygu Asal, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak genç yaşta hayatını kaybetti.

Alaca Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Duygu Asal, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düştü.

HAYVANSEVER YÖNÜYLE BİLİNİYORDU

Hayvansever yönüyle bilinen ve yaşamı boyunca onların hakları için mücadele eden genç hemşirenin, hasta yatağında bile bu mücadelesine devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Çorum Mercek Haber

Son Güncelleme: 01.03.2021 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alime 2021-03-01 11:21:00

Kardeşimdi o benim.Mücadeleyi hiç bırakmadı.Ama malesef o illet hastalık aldı onu bizden.Huzurla uyu küçük kız kardeşim.Kedin Yaşar ve sirin kopegin sensiz kaldılar.

Avatar
Mertçe 2021-03-01 16:32:56

Allah rahmet eylesin.