İç sularda yasadışı av denetimi

Çorum İl Jandarma Komutanlığı7nca iç sularda yasadışı amatör ve ticari amaçlı su ürünleri avcılığa geçit verilmiyor.

31 Mayıs 2023 Çarşamba 16:59
İç sularda yasadışı av denetimi

Çorum İl Jandarma Komutanlığı'nca iç sularda yasadışı amatör ve ticari amaçlı su ürünleri avcılığa geçit verilmiyor.

Tarım ve Orman Müdürlüğü ve ilgili birimler ile koordineli olarak son üç ay içerisinde yapılan denetim ve kontrollerde yaklaşık 13.000 metre uzunluğunda misina balık ağı ve 4.500 metre yasaklı olta ele geçirildi.

VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR

‘Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi’ ve Jandarma devriyeleri tarafından amatör balıkçılık faaliyetlerinin kanun, tebliğ ve yönetmeliklere uygun yapılması, çevrenin, doğal hayatın ve hayvanların korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulaması hakkında vatandaşları bilgilendiriliyor.

DENETİME DEVAM, İHBAR EDİN

Önümüzdeki yaz aylarında çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik faaliyetlere aralıksız devam edilecek. Bu konuda vatandaşların ihbarlarını 112 Acil Çağrı Merkezi ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulaması üzerinden Jandarma’ya bildirilmesinin olayların önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacağı bildirildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.